goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool! Er worden mooie motoren gebruikt voor de lessen en de lessen zelf zijn ook top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2017 mijn motor rijbewijs gehaald onder leiding van instructeur Edwin. Een kundige instructeur, die durft te zeggen waar het op staat en er geen doekjes om heen wind, maar als hij jou examen laat doen, weet je bijna zeker dat je het haalt! Dan ben je er zeker klaar voor en ga je met een zeker gevoel je examen in. Beide examens in 1 keer gehaald! En aanrader voor iedereen die zijn A rijbewijs wil halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed afspraken te maken met de instructeur, fijne begeleiding en duidelijke instructies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben met mijn 63 zeker niet de jongste leerling , die op ging voor z\'n motorrijbewijs.\r\nMaar de manier waarop werd lesgegeven en het hameren op de veiligheid, dan wel kwetsbaarheid als motorrijder, is sterk blijven hangen, zeker nu ik op mijn eigen motor rij.\r\nIn die winter en deels zomermaanden, heb ik veel waardering gekregen voor mijn rij-instructeur.\r\nVoel me mede dankzij de rijschool Nesselande, dan ook de koning te rijk met het in één keer halen van beide disciplines van het motorrijbewijs A.\r\nIk raad deze no nonsens rijschool sterk aan.\r\nEen rijbewijs halen is niet goedkoop, nergens niet,\r\nmaar vond het bij hun een juiste investering

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service! Erg klantvriendelijk en goede kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk, gezellig en een beetje streng wanneer het moet. Altijd met veel plezier bij hem gereden ! Zeer aan te raden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool!\r\nJe kan goed kiezen of je consistent bij een vaste instructeur wil rijden of af en toe afwisseling en bij verschillende instructeurs kan rijden (afwisseling zorgt wel voor verschillende ervaringen bij verschillende instructeurs).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn autorijschool. Prima flexibiliteit en communicatie. Hebben met mij van begin tot einde geholpen en hadden veel geduld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne instructeur die goed en duidelijk les geeft en straight to the point is! In 1x geslaagd voor avb en avd dus dat zegt wel wat!! 1 woord: TOP rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima flexibel bedrijf, want als zeeman ben je heel beperkt in je tijd, maar Nesselande past het perfect in hun agenda en zorgt ervoor dat je in no-time alle modules van het rijexamen haalt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen een hoop gelachen, heeft geduld en neemt de tijd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn ! Mooie motoren ! Gezellig ! Top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijbewijs gehaald; voor beiden delen in één geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort gezegd een fantastische rijschool! Geeft goed les, is flexibel met planning, en het geld zeker waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was superleuk om te lessen bij Roy. Hij besteedt niet alleen aandacht aan het feitelijke onderricht maar ook aan het creëren van een gezellige sfeer en een gezond zelfvertrouwen, wat net zo belangrijk is voor het behalen van het rijexamen. Het inplannen van de lessen ervaarde ik soms als een beetje rommelig, maar Roy nam altijd goed de tijd voor me en was altijd op tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool!\r\nDe lessen van Arne waren altijd leerzaam, gezellig en ik voelde me altijd op mijn gemak. \r\nZeker een aanrader voor iedereen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een aantal maanden met plezier gelest bij Autorijschool Nesselande. Ik ben van begin tot eind goed begeleid, en heb in een fijn tempo leren autorijden.Pas examen gedaan toen ik er klaar voor was, en alles in een keer gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik stond als 16,5-jarige echt te popelen om te beginnen met lessen, bij rijschool Nesselande kon ik binnen een week terecht voor een proefles. Meteen een fijn gevoel bij Arne die de tijd neemt om alles rustig uit te leggen, en ook regelmatig vraagt of je het nog wel echt snapt. Aan het einde van het traject een aantal oefenexames gereden zodat ik goed wist wat ik kon verwachten op het examen. Na 8 maanden lessen bij Arne ben ik er helemaal klaar voor, eerst nog even met m\'n coaches en daarna lekker zelf de weg op. Super service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele gezellige rijlessen! Hard werken en plezier staat voorop!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 4 keer zakken had ik het vertrouwen in mezelf volledig verloren. Gelukkig op de valreep de overstap gemaakt naar Rijschool Nesselande. Rijinstructeur Robin was geduldig en heeft me in twee weken tijd erg veel geleerd, waardoor ik nu geslaagd ben! Ik heb mijn slagen zeker aan hem te danken. Ik raad deze rijschool daarom zeker aan.

Rozenlaan 43

2771DB Boskoop