goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autorijschool nesselande is een hele fijne rijsschool. Ik wil Arne en Diana bedanken, voor het behalen van mijn rijbewijs! Ze nemen goed de tijd voor je. Altijd netjes optijd. Ik zou deze rijsschool daarom zeker aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen zeker weten heel fijn ervaren! Alle rijlessen waren leuk en wil Arne dan ook onwijs bedanken voor de goede lessen en dat hij ervoor heeft gezorgd dat ik nu kan genieten van mijn rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, super geregeld allemaal en gezellige lessen. Er wordt duidelijk uitleg gegeven en er wordt echt de tijd genomen om ervoor te zorgen dat je alles goed kan. Elke week lekker een stukje rijden en weer een hoop nieuwe dingen leren. Ik beveel Autorijschool Nesselande zeker aan! Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Autorijschool Nesselande werken hele vriendelijke instructeurs. Ze weten precies wat je nodig hebt en helpen je daarbij goed. Lessen zijn ook makkelijk te plannen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende rijschool met veel persoonlijke aandacht van de instructeurs. Hierdoor in één keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring met dit bedrijf waren zeer goed, altijd leuke lessen, gezelligheid en altijd in staat om iets te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie en leuke lessen gahd veel geleerd en mooi in 1 keer me rijbewijs gehaald \r\nTop rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijden met Roy is ech top! Hij legt alles goed uit en werkt heel systematisch. Stap voor je stapje merk dat je snel vooruit gaat!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een prettige les periode. Ik ben vooral blij met de 1,5 uur lestijd. Zo kan je er namelijk even inkomen. De instructeur kent je persoonlijk en weet waar je aan toe bent. De auto\'s zijn goed en van hoge kwaliteit. Ik vond het een gezellig proces, en beveel de rijschool sterk aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn goed met deze rijschool. Problemen lossen ze snel en goed op. Ze geven goede les en sturen je op examen als je er klaar voor bent! Ik ben in 1x geslaagd, door instructeur Arne. Bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd! De lessen waren altijd leuk en gezellig, maar ook erg leerzaam. Kortom, een super rijschool met een erg goede instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een tussenstop van 5 jaar, in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goede rijschool, toffe instructeur en bovendien een prima manier van lesgeven. Duidelijk lijn van leren aan de hand van een schema die na elke les word ingevuld. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe ver je bent, en weet je waar je aan toe bent. Al met al een prima prijs kwaliteit rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele Fijne soepele Rijschool. Leuke maar serieuze lessen, goeie tips, klantvriendelijk en makkelijk met plannen ondanks de drukte. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Goede lessen en aardige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij rijschool Nesselande was top! De rijlessen waren altijd erg prettig. Deze rijschool zou ik zeker aanbevelen!\r\nThanks guys!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jaa, top geregeld. Reed altijd met Roy, top gozer altijd leuk maar correctie wanneer het nodig is. Echt een goede ervaring mee gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het altijd heel leuk in de rijlessen en heb het naar mijn zin gehad en elke rijles was nuttig! Bedankt (:

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool met goede instructeurs (in ieder geval Roy en Diane, de rest heb ik geen les bij gehad), hoogwaardige auto\'s en een leuke sfeer. Iedere les was leuk en leerzaam.\r\n\r\nNiet veel duurder dan de goedkoopste rijscholen en voor de extra kwaliteit die je krijgt is het voor mij zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb elke les even leuk gevonden. Altijd eerlijke en goede lessen. Ik ben na 2 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs goede rijschool die ik bij iedereen zou aanbevelen! Leuke en bekwame instructeurs die echt het beste met je voor hebben! Eerste les heb ik bij Roy gehad, later met Karin, wat lessen bij Arne en toen naar Edwin. Altijd gezellig en heel veel geleerd! Nogmaals bedankt allemaal!

Rozenlaan 43

2771DB Boskoop