Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Ik ben vandaag ook eindelijk geslaagd voor mijn autorijbewijs met dank aan autorijschool Nesselande. Waarom zou je moeten kiezen voor autorijschool Nesselande? Ik zal even mijn verhaal houden... Ik begon namelijk niet bij Nesselande, maar bij een andere rijschool. \r\n\r\nIk leste eerst bij \"Rijless.nl\", maar wat hebben zij mij miserabel behandeld zeg... Ik was daar twee keer gezakt en toen besloot ik maar om over te stappen naar een andere rijschool, omdat ik het idee kreeg dat het een absurd slechte rijschool was. Ik was absoluut nog niet klaar voor het examen en toch lieten ze me afrijden... Ja, zodat ik daarna nog meer lessen zou nemen en weer examen zou doen. Bij hen ging het alleen om het geld en helemaal niet om het veilig door het verkeer heen stromen. Dat is natuurlijk het belangrijkste van autorijden: veilig rijden. De leerling stond niet centraal tijdens de lessen en er werd je eigenlijk gewoon helemaal niks aangeleerd dan alleen een beetje gas geven. De instructeur van \'Rijless\', (meer \'Rij-nonsense\') zat ook altijd naast me alleen chagrijnig zijn sigaretten te paffen. Ik besloot om het pakket wat ik bij hen had af te maken en vervolgens linea recta overstappen naar een goede erkende rijschool. Een vriend van mij smeerde me autorijschool Nesselande aan waar hij had gelest en toen besloot ik om het bij Nesselande te proberen. \r\n\r\nDe eerste les stapte ik bij Roy in de auto en toen besefte ik dat ik helemaal niks van autorijden bakte. Ik moest het helemaal opnieuw opbouwen en ik moest enorm veel dingen afleren, die mij verkeerd waren aangeleerd. \r\n\r\nDe eerste rijles bij Nesselande beviel me heel goed, dus toen besloot ik om bij autorijschool Nesselande te lessen. Ik merkte overduidelijk verschil tussen de twee rijscholen. Bij Nesselande staat de leerling altijd centraal en wat ze je willen leren is veilig autorijden en geen nonsense. Nesselande heeft ervaren top-instructeurs, die weten wat ze aan het doen zijn. Daarnaast zijn het hele leuke toffe instructeurs waarmee je lol kunt hebben. Ik vond de lessen echt super leuk en heel erg leerzaam. Een nieuwe wereld ging voor me open en ik leerde eindelijk hoe je echt moest autorijden. Mijn vaste instructeur was Roy, maar ik heb ook een paar keer met Arne gereden. Ook heb ik een keer met Rob gereden en met Daria (helaas nu weg). Wat zijn het geweldige mensen! \r\n\r\nDaarnaast zijn sommige rijscholen iets goedkoper en iets duurder, maar dat kun je terugzien in de kwaliteit van een rijschool. Een goedkopere rijschool lijkt misschien aantrekkelijker voor de portemonnee, maar uiteindelijk kom je duurder uit dan wanneer je bij een iets duurdere rijschool (met kwaliteit) rijdt. Nesselande is misschien niet de goedkoopste rijschool, maar ook niet ontiegelijk duur. Uiteindelijk ben je goedkoper uit, omdat je dan sneller je rijbewijs hebt dan wanneer je constant zakt. En als je financieel even er niet sterk voor staat, dan heeft Nesselande altijd wel een oplossing. \r\n\r\nKortom ik ben zeer tevreden over autorijschool Nesselande en ik zou niet voor een betere rijschool kunnen wensen. Als ik terug in de tijd kon gaan zou ik geheid meteen voor Nesselande hebben gekozen. Ik had zoveel geld hebben kunnen besparen, als ik gewoon in eerste instantie meteen was begonnen bij Nesselande, maar ach dat is nu verleden tijd. Ik heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald. \r\n\r\nHeel erg bedankt voor de lessen Nesselande en ik wens jullie allemaal het beste voor 2017 en de jaren erop! \r\n\r\n