Eerlijk prijstechnisch snelle service top bedrijf

Heeft onze wagenpark in onderhoud En blijft zeer scherp met hun diensten

Uitsluitend

Je wordt er altijd vakkundig en snel geholpen.

Prima bedrijf en klant vriendelijk

Duidelijke afspraken en prima service.

Aanrader!

Uitstekende service

Betaalbare occassions, goede service, betrouwbaar, vriendelijk en lekkere koffie.

Snel en vakkundig geholpen.

Doordat mijn stuur erg trilde ging ik naar Demi en na even gereden te hebben gaf hij aan dat het voor 99% zou komen door versleten voorbanden. Demi weet dat ik veel rij voor mijn werk en zorgde ervoor dat de volgende ochtend nieuwe banden geplaatst werden. Probleem was idd opgelost, en nog veel aardiger dat zij wilden dat ik veilig de weg op ging.

Zeer betrouwbare fijne garage

Wij komen al meer dan 20 jaar bij Demi. Kochten er ooit onze eerste auto en zijn nog steeds vaste klant. Afspraak is afspraak en na onderzoek aan de auto wordt er altijd eerst telefonisch overleg over de opties en de kosten. Die dan bij het ophalen van de auto dan ook echt de kosten zijn. Wij zijn hier aan gewend maar hoor van velen dat dit zeldzaam is voor autogarages.

Vakkundig en betrouwbaar

Er was moeilijke en vooral een lastige klus, ondanks tegenslagen werd de auto gerepareerd met uitstekend resultaat, dus voor mij deze bedrijf TOP!

Top garage

Hele fijne en betrouwbare garage! Dennis en Willem staan altijd voor me klaar als 't nodig is. Super service en goed advies!

Super service & zeer klant vriendelijk

Hebben bij Demi een auto gekocht , gaf een storing aan. Bleek een elektroniche module te zijn. Heeft een nieuwe besteld en deze gemonteerd waar ik op kon wachten. Ben zeer tevreden hoe ze met je om gaan als klant. Alles supersnel opgelost.

Super service & zeer klant vriendelijk

Altijd vriendelijke en goede service

Reageert altijd snel en vakkundig voor een reparatie.

Top bedrijf!

Waar kan ik beginnen. Net bedrijf zeer goede prijzen

Snelle en goede service

Snel geholpen toen ik een defect aan mijn auto had. Goede vakkundige service tegen een nette prijs.

Prima service. Staan altijd voor je klaar.

Kan op ieder moment binnen komen. Hebben altijd tijd voor je en helpen waar ze kunnen.

Perfect en behulpzaam

Top service en eerlijk

Staan altijd voor ons klaar.

Uitstekende service. We hoeven maar te bellen en het wordt opgelost.

zeer goede servies

staan direct klaar en lossen ieder probleem ook op

geweldig behulpzaam en vriendelijk en komt vertrouwd over !

prima ervaring en professioneel.

Geweldig fijne garage kom er al jaren

Zijn eerlijk en zijn met alle merken thuis

Aardige mensen, no-nonsense ze doen waar je voor komt

Ik kom regelmatig wanneer ik problemen met de auto heb, soms kan het probleem direct opgelost worden en anders even een afspraak maken. Geen probleem voor deze fijne mannen.

Fijne garage en Dennis beschikt over de juiste kennis / vakmanschap.

betrouwbaar, meedenken en laagdrempelig

Al meer dan 25 aar klant bij Demi. Altijd zeer goed geholpen. Geen vervelende situaties meegemaakt. Denken mee met de klant. Zijn er niet op uit om onnodige dure reparaties te verichten. En uiteindelijk het aller belangrijkse is dat de koffie altijd klaar staat.

Goede service en hele fijne mensen. Prima plaatst om een auto te kopen en onderhoud is top! Aanrader

Het Hazeland 36 42

6931KB Westervoort