Geweldige service en altijd behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Zeer positief

Komen afspraak na en bellen altijd als ze zaken tegenkomen die aandacht nodig hebben. Bij ophalen van auto lopen ze de werkzaamheden nog een keer door

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar en altijd klaar staan.

De bejegening is uitermate vriendelijk. De reparaties worden altijd zeer deskundig uitgevoerd, zonder onnodige kosten. Ook bij aanschaf van een nieuwe auto kun je er zeker van zijn dat het allemaal eerlijk verloopt. Kortom: mijn beste ervaringen ooit met een garage!

Geweldige service.

DEMI Automobielen is al jaren mijn vaste garage. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hier altijd op de 1e plaats. Ook denken ze graag mee in oplossingen in plaats van problemen. Uit persoonlijke ervaringen raad ik iedereen Demi Automobielen aan.

Professioneel en klantvriendelijk

Bij DEMI wordt altijd met de klant meegedacht. Tot nu toe is een probleem aan mijn auto altijd adequaat, betaalbaar en snel verholpen.

Super service en aardige mensen

Al jaren kom ik bij Demi en nog nooit teleurgesteld, altijd meedenken en goed advies.

Top garage bedrijf

Zeer vriendelijk Staan altijd voor je klaar Goede prijs kwaliteit verhouding

klant,probleemoplossing gericht

goede koffie,snel werken,service perfect en reparaties worden opgelost kortom wat willen we nog meer? Ze hebben overigens wel heeeeel veel vakantie

Vertrouwenwekkend

Gewoon tweedehandsauto gekocht, zoals je het wil: goeie prijs, nette auto, kundige (lijkt in ieder geval zo :)/enthousiaste verkoper. Kleine storing met goede service verholpen en na twee maanden nog steeds erg tevreden met de auto. Tja, wat zou je nog meer willen.

Een geweldig autobedrijf

Beide heren Lamers zijn echte vakmensen en zeer content naar hun klanten toe . Weten heel goed waar ze het over hebben.

Betrouwbaar en deskundig!

Al jaren mijn auto naar grote tevredenheid in onderhoud bij Demi Automobielen. Altijd eerlijk en deskundig advies.

Heb 19 jaar goede ervaring met DEMI

Kwam 19 jaar geleden in Westervoort wonen. Bij het overbrengen van wat spullen brak m'n koppelingskabel. De wegenwacht zei echter dat het de koppeling zelf was en sleepte me af naar DEMI waar ik een leenauto kreeg. Na enige tijd werd ik opgebeld met de mededeling dat de auto klaar was en het alleen een kabeltje betrof. Hadden ze een koppeling gerekend, dan was me dat niet opgevallen. Sindsdien ook altijd positieve ervaring met ze.

Doen precies wat ze beloven

Wij hebben twee auto’s gekocht bij Wim en Dennis en zijn zeer tevreden over de geleverde service. Ze doen precies wat ze beloven en zijn zeer betrouwbaar en vakkundig. Als er iets mankeert staan ze altijd voor je klaar en zijn bereid om alles te doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bij DEMI kun je met een gerust hart zaken doen!

Prettig en goed geholpen.

Fijn bedrijf. Geen mannen in pak die je een auto aan willen smeren. Maar wel mensen met passie voor hun vak. Goede deal gehad voor mijn oude auto. En de nieuwe bevalt ook prima. Dus zeker tevreden!

goede en snelle servers

goed en snel opweg. en snelle en goede servies

zeer goede service

Auto ondanks vakantie zeer goed afgeleverd vervangend vervoer is ook zeer goed gegaan ivm de vakantie verder totaal geen negative dingen alles volgens afspaak.

perfect, zeker aan te bevelen

Echt super. Al heel wat nare ervaringen met garage bedrijven en dealers gehad. Demi auto\'s: GEWELDIG! Super goed advies, super service, maar vooral 200% betrouwbaar! Nu mijn 4e 2e Hands auto bij Wim en Dennis gekocht en alweer super geholpen. Wim en Dennis, bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbaar, redelijke prijzen voor onderhoud en aanschaf auto, en verstand van zaken. Heb diverse slechte ervaringen achter de rug vwb garages maar Demi is top. Willem en Dennis, de Meriva bevalt uitstekend!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Willem en Dennis zijn erg prettige mensen met veel ervaring en verstand van wat ze doen. Bij toeval hier terecht gekomen toen we pech met onze oude auto hadden. Een aantal keer zijn we daarna goed geholpen met spoed. Onlangs ook via hen onze nieuwe auto gekocht. We kunnen dit familiebedrijf van harte aan iedereen aanraden!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring bij dit bedrijf. Denken mee met de klant, zijn niet te duur en altijd vriendelijk. En natuurlijk ook zeer professioneel. We zijn hier al jaren klant met zowel privé-auto als zakelijke Vivaro bus.

perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring met dit bedrijf , waren helemaal de apk vergeten en was al 2 weken verlopen . Kwam om half 3 binnen en kon na een half uur terug komen voor de keuring terwijl ze erg druk waren. Dit is nog eens super service .

Goede en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Goede Monteur/snel en vriendelijke. Ik zou nooit meer naar een andere garage. Top garage

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Ons oude auto heeft het begeven en was niet redelijk te repareren. En dan is het zo lekker om heel vertrouwd gewoon een fijne nieuwe gebruikte auto uit te kiezen, wetende dat je het advies van demi Auto\'s volledig kan vertrouwen. Geen verkoop smoesjes of praatjes! En de aflevering helemaal toppie en (Dennis):\"Als er iets is bel me en het wordt in orde gemaakt\"! Wim en Dennis bedankt. Zoals wij al eerder hebben beoordeeld, Demi Auto\'s Westervoort, dat is pas echt vertrouwd!

goede service, goed behandeld

staan altijd voor je klaar . vriendelijk . proberen een probleen samen met mijn zo snel mogelijk op te lossen . is altijd hulpvaardig

Het Hazeland 36 42

6931KB Westervoort