perfect, zeker aan te bevelen

Wij laten het onderhoud uitvoeren inzake onze Rijschool. De snelle en persoonlijke afhandeling zijn fantastisch. Ze zijn duidelijk in hun informatie en zeer vakkundig.

Auto laten uitlijnen-Sporing

goede service, goed behandeld

Ik kom hier al een aantal jaren. Het bedrijf munt uit in klantvriendelijkheid, persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en reele prijsstelling. Bovendien wordt er vaak met je meegedacht. Wat wil je nog meer?

goede service, goed behandeld

Personeel zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Het is niet te hopen dat het vaak zal gebeuren, maar je voelt je er welkom!!!

goede service, goed behandeld

Zeer prettig, je wordt vriendelijk geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service. En makkelijk te bereiken,een garage om zeker naar terug te gaan.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Sinds een aantal jaren een zeer tevreden klant. Je wordt altijd zeer vriendelijke en netjes geholpen. Service is prima. Ze denken ook met je mee.Ga zo door, dan blijft dit een topbedrijf.

super snel en vakkundig

goede service, goed behandeld

Snelle en goede service. Klantvriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie, adequaat geholpen, prima prijs/kwaliteit. Service op constant nivo; ik ga dus de volgende keer terug..

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Voor het onderhoud ben ik al vele jaren klant, zeer naar tevredenheid. De prijzen zijn realistisch, de informatie is eerlijk, de adviezen zijn deskundig, de flexibiliteit is groot en de toon is altijd vriendelijk. Onlangs heb ik ook (voor de tweede keer) een gebruikte auto aangeschaft via Autototaal. De ervaringen hierbij waren net zo goed. Er werd veel tijd geïnvesteerd in het meezoeken naar een nieuwe auto. Verder werd duidelijk dat Autototaal bij aankoop een meerwaarde heeft bij de inschatting of verkopende partijen of aangeboden auto\'s wel helemaal te vertrouwen zijn. Een duideljke toegevoegde waarde! Vervolgens wordt er na aanschaf ook met de garantie soepel en zonder discussies omgesprongen. Met andere woorden: er zijn geen redenen om niet naar deze garage te gaan!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

Maandag mijn auto voor een grote beurt gebracht. Los van dat het prijsverschil met de nissan dealer meer dan 120 euro scheelt ben ik er sympathiek en vakkundig geholpen. Jullie hebben er weer een klant bij.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn peugeot expert daar een apk,kleine beurt en laten polijsten en bijwerken van het lak.Het resultaat is dat mijn werkbus weer als nieuw is. Ik vind dat ze een goede service verlenen en zo ervoor zorgen dat je de volgende keer weer naar autototaal gaat. Bedankt voor het mooie resultaat

De Bouw 7

3991SX Houten