Geweldige service. Een groot assortiment aan verschillende mooie auto's.
Goed persoonlijk contact en duidelijke uitleg over wat gedaan was.
Ja Bart….. We hebben het zo snel mogelijk gedaan voor je! Helaas kwam je binnen zonder afspraak, wat logisch is bij een pechgeval natuurlijk, er stonden er al heel veel afspraken, die gaan dan voor! Ik neem aan dat je zelf hebt gevraagd om vervangend vervoer toch?! Die moet je dan ook betalen! Maar gelukkig is het allemaal weer opgelost en rijdt je Golfje Cabrio weer zoals voorheen. Fijne dag!
Bij aankomst van de afspraak waren ze vergeten de afspraak te noteren en wisten ze nergens vanaf. Vervolgens gevraagd naar onder andere nieuwe stof voor de versnellingspook, dit is nooit opgepakt. De factuur klopte niet en had nog de oude km stand en de oude apk data. Na 2x bellen nog steeds niet de juiste factuur ontvangen. Daarnaast gaven ze via de telefoon aan dat een kleine beurt eraan komt en dat dit gemiddeld 400 a 500 kost, dit klopt niet in vergelijking met andere garages.
Ik heb mijn apk keuring laten doen bij autobedrijf Tielen, ik kon erg snel terecht wat al heel fijn was en daarnaast hebben ze het in een korte tijd allemaal kunnen doen. De paar dingen die ze hadden vervangen waren ook goed geprijsd en ben ik enorm tevreden mee!
In 2 dagen een dingetje, 1e dag lekke band, zij hebben de auto opgehaald met trailer en band in de garage gerepeteerd, een dag later koplamp stuk, ook direct geholpen! Ook heel goed telefonisch contact, je op de hoogte houden van stand van zaken! Cijfer een 10 met pluim!
Op al onze vragen (wij kopen zelden een auto) kwamen duidelijke antwoorden
Vriendelijk en goed geholpen bij aankoop auto 8
Mijn klassieker cabrio vakkundig de radiateur en koelsysteem gerepareerd. Leenauto keurig geregeld. Auto gepoetst wat een vakman!!!
Binnen een dag geholpen voor een reparatie. Klant staat centraal en je wordt op de hoogte gehouden. Al jaren klant bij autobedrijf Tielen naar tevredenheid.
Kleine reparatie werd dezelfde dag uitgevoerd. Top
Snelle en effectieve hulp bij mijn kapotte auto
Ik al enkele jaren goede ervaringen met dit bedrijf.
Ik had snel een apk keuring nodig. Bij Tielen kon ik snel terecht. Werd goed geholpen, erg fijne klantenservice.
Ik heb goed kunnen communiceren met zowel monteur als receptie. Het bedrijf komt op mij eerlijk en integer over. Onze auto’s gaan voortaan naar Tielen.
Afspraak was alleen niet verzet naar vlgde dag zoals telefonisch afgesproken maar werd goed opgelost. Door problemen met het Fiat sleuteltje moest mijn auto 1 dag langer blijven maar dat werd ook goed opgelost door een leenauto mee te geven. Ik zou alleen de faktuur per mail ontvangen, maar die heb ik nog niet ontvangen.
Na een redelijk traumatische tijd bij mijn dealer garage, kreeg ik de tip om bij Tielen Hilversum een second opinion aan te vragen. Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen, constant nam de garage contact met mij op als er een knop doorgekhakt moest worden. Goede heldere communicatie en respectvol. Mijn probleem is opgelost voor slechts de helft van het geld en bleek het probleem totaal niet wat de dealer had gezegd. Een absolute aanrader
Keurig geholpen, heel erg blij dat ik weer een jaar kan rijden!!
Vier nieuwe banden waren binnen 1 dag geleverd en konden de volgende dag al worden omgewisseld. Net bedrijf met kundig personeel.
In een woord uitstekend
Zeer goede Service bij Garage Tielen! Een 10! Vorige week bracht ik mijn auto naar Garage Tieler en ik ben ontzettend tevreden met de service. Mijn auto is volgens afspraak perfect gerepareerd en hersteld. De medewerkers aan de balie waren buitengewoon vriendelijk, professioneel en deskundig. Tot mijn grote blijdschap stond mijn auto na afloop keurig gewassen en gestofzuigd voor de deur. Garage Tieler, jullie zijn fantastisch! Dankjewel!
Mijn auto is al jaren in onderhoud bij autobedrijf Tielen en naar volle tevredenheid! Groot onderhoud, APK en een roetfilter dat niet meer functioneert. Alle problemen worden keurig verholpen en met zorgvuldigheid gerepareerd!
In het voorjaar mijn mooie BMW ingeruild voor een BMW bij garage Tielen omdat ik een automaat wilde. Op zich leek het mij een goede auto maar al gauw kwamen er toch wat verborgen gebreken aan het licht. Toen ik daarover mailde kwam er van garage Tielen geen reactie, zelfs telefonisch onbereikbaar. Uiteindelijk is er door bemiddeling van de BOVAG toch een oplossing gekomen en zouden de klachten verholpen worden. Gelukkig werd ik heel vriendelijk geholpen door Jeffrey en Tino van de werkplaats en zijn de klachten grotendeels verholpen. Meneer Tielen heb ik niet meer gezien of gesproken vanwege zijn vakantie. Ik hoop dat de BMW het verder goed blijft doen maar of ik daar weer een andere auto zou kopen is een hele andere vraag.
Ik kan voor mijn werk geen moment zonder auto.. door de service van Tielen was dat ook niet nodig! Meteen na mijn telefoontje is de bmw opgehaald en binnen 1 dag gemaakt! Dank voor jullie mega correcte en snelle service! Sharon Steggerda
Ik was 15 minuten binnen om een kop koffie te drinken en toen was het kapotte lampje alweer vervangen.
Correcte diagnose en conform gerepareerd
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.