Er wordt fijn meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden voor een student die haar auto erg nodig heeft.
Vriendelijke mensen hebben de problemen opgelost,maar het duurde ietwat te lang..
Goede en vriendelijke service. Komen hun afspraken na en denken mee.
dit is echt zoals je hoopt dat een autobedrijf is. lachen aan de balie met een praatje, fijne sfeer, techneuten die blij zijn er te werken, echt een aanrader.
Goeide auto gekocht en goede service. Vriendelijke mensen in dienst en ervaren met het onderhoud van veel merken.
Al jaren onderhoud ik mijn auto's bij autobedrijf Tielen en in die jaren zie ik de klantgerichtheid groeien. Daarnaast wordt het onderhoud uitstekend uitgevoerd en geeft men niet op voordat het probleem is opgelost. Ook de laatste keer onderhoud en kleine reparaties worden uitgevoerd. Voordat er een besluit wordt genomen om iets te vervangen, vindt er overleg plaats. Kortom, ik kan iedereen aanraden om voor onderhoud en reparatie met autobedrijf Tielen aan de slag te gaan. Kwalitatief uitstekend, servicegericht en vele malen beter en goedkoper dan onderhoud door een dealer.
Voor APK. Reparaties direct uitgevoerd, hadden we niets over afgesproken dus had ik liever even van te voren gehoord. Had ik wrsnlk oom wel ja gezegd
Ik stond in de buurt met problemen met mn bedrijfsbusje. Ik kon direct langskomen om hem tussendoor te laten repareren. Werd zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen. De auto is vakkundig en snel gerepareerd
Ik ben ontzettend goed geholpen! Leuke fijne auto gekocht. Toen ik de auto mee genomen had kwam ik achter een paar dingen. Gebeld en alles word geregeld, kan een afspraak maken dat het nagekeken en gerepareerd word. Goede en fijne service, klantvriendelijk, leuke sfeer. Al met al super!
Goede service en vriendelijk en bekwaam personeel. Prijs/ kwaliteit is ook oke. Genoeg redenen voor mij om volgende keer weer terug te komen
Wellicht vreemd om het zo te stellen, maar buiten deskundig en klantgericht is het ook altijd gezellig. Hoe bijzonder is het dat de afspraak voor de APK op dinsdag gemaakt werd i.p.v. maandag: Michel zou er dan zou zijn. In de loop er jaren is er een gezellige relatie opgebouwd. Als ik bel voor een afspraak dan hoef ik mijn naam niet eens te noemen: Michel herkend mijn stem meteen. Hoe bijzonder is dat.
Meteen lampen vervangen.
Goed geholpen, correcte communicatie.
Al jaren mijn vaste garage voor mijn auto's. bieden eerlijk advies en prijzen
Vriendelijke ontvangst; de koplampen doen het weer goed.
Meedenken met de klant en meedenken wT er wel kan
Deze mensen denken met je mee en zorgen dat je blijft rijden.
Vriendelijke ontvangst, behulpzaam, goede communicatie.
goede service, prettige communicatie,
Er wordt meegedacht en advies gegeven
Snelle service eerlijke prijs!
Goede heldere communicatie en goede service!
Bij aankoop van mijn auto bij Tielen heb gemerkt dat er echt de tijd voor je word genomen. Naast de vriendelijkheid ervoer ik ook belangenbehartiging. Op de klaarmaakkosten van de auto kreeg ik fikse korting. Van de sleutel tot aan de auto verzekering aan toe. Alles top geregeld! Ik ben heel blij met mijn aankoop! Proffesioneel, betrouwbaar en een hele mooie zaak!
Goeie snelle en deskundige service
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.