Jullie zijn snel.
aardige mensen in de zaak en weten waar ze over praten. APK was zo klaar......voor 29,95. top
Ik zou die middag op vakantie gaan en mijn achterklep ging niet open. Ik was heel blij dat Tielen de tijd heeft gevonden om de auto zo snel weer te repareren zodat wij op vakantie konden!
Vanaf het eerste moment was het contact perfect met Autobedrijf Tielen. Zeer professioneel en kundig team. Onze occasion die we gekocht hadden voldoet helemaal aan de omschrijving en loop als een droom.
Als je ze een keer nodig heb, kan je ze altijd bellen super
Goed geholpen en zeer klantvriendelijk.
Ik zou deze beoordeling koppelen aan de goede rekening ( zijnde Wikedo beheer)en niet zoals nu ( al een paar keer ) aan de verkeerde rekening dat geeft alleen maar irritatie Met groet W van Krimpen
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en geholpen en de koffie is er heerlijk!
Walked in Friday morning looking for new tires. Quick service reviewing different types of tires with me discussing the pro's and con's. Ordered the tires and provided a rental for me to get around. All set by the end of the day. I'll be back!
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Eerlijk en vriendelijk en hebben echt aandacht voor je! Helemaal schoongemaakt en gepoetst toen ik hem kwam ophalen. Helemaal blij met mijn "nieuwe" auto. Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring!
Vriendelijk snel en vakkundig
Moest mijn banden omwisselen. Kon snel een afspraak maken en het werd gedaan terwijl ik wachtte.
Hier ben je geen nummer maar kent iedereen je bij naam! Krijg je een lekkere kop koffie en kijken/denken ze met je mee! Zo kon ik de auto brengen voor mijn minivakantie en haalde ik de auto geserviced, bandengewisseld, apk-tje EN gewassen na mijn vakantie weer op. Tijdens de vakantie stond de auto veilig binnen, helemaal TOP!
Ik vind het een fijn betrouwbaar bedrijf, heb vertrouwen in dit bedrijf
Zeer goede service, ontzettend vriendelijke medewerkers, denken mee met de klant. Zeer tevreden!
Zeer jonge monteurs die na bandenwissel tevens motorolie erbij kwakken zónder verificatie van de zo mogelijk (in)correcte viscositeit.
Kundige monteurs en zeer vriendelijke Michel aan de frontdesk
Goed en betrouwbaar
Fijne garage, top service, vervangingsauto bij reparatie. Altijd reeel advies. Auto gekocht & nu 4 jaar in onderhoud.
Na andere ervaringen had ik bij garage tielen gelijk een vertrouwd gevoel
Goede oplossing en perfecte service.
5 sterren
Altijd gezellig bij Tielen! Je wordt goed geholpen door vakbekwame mensen.
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.