was per ongeluk 2 dagen te vroeg voor de afspraak bandenwissel maar kon toch meteen geholpen worden. heel fijn.
Mn auto al een aantal jaar in onderhoud bij Tielen en altijd goed geholpen, tijdig geïnformeerd over eventuele reparaties. Een schone auto bij een grote beurt. En hele vriendelijke mensen. Een betrouwbare club.
Goed en vriendelijk geholpen. Vakkundige monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.
Goede service, geen verassingen achteraf, en vooraf een prijsopgave, zo hoort het
Ik ben altijd weer blij als m'n auto bij de garage is geweest. Hij rijd gelijk weer een stuk lekkerder.
Prima garage
top geregeld
Gebruikte auto gekocht, werd geleverd met nieuwe apk en grote beurt. Vriendelijke mensen, snelle service.
Er werd gelijk beleefd gereageerd Er werd direct samen een proef rit Gemaakt en een afspraak gemaakt voor reparatie
11 dec.had ik een afspraak voor grote servicebeurt incl. apk. Helaas is er niks aan een servicebeurt gedaan, want er moesten eventueel onderdelen besteld worden. Mijn contact om auto te starten haperde een beetje, nu is dat veel erger. Er zou een offerte toegestuurd worden voor verdere reparaties. En ik heb geen apk-keuringspapier meegekregen. Dus ben ik teleurgesteld.
Afspraak is zo gemaakt, je weet precies waar je aan toe bent. Nooit problemen met de auto.
Was in de wachtruimte wat te koud
Ik ben mijn financiering aan het rondkrijgen , deze garage zet er geen druk achter. Verder goede service ! Ik verwacht de aflevering ook prima !!
Goede service, vriendelijke man :)
Winterbanden onder de auto, snel geregeld en goed. Keurig geïnformeerd over de afspraak en klaar zijn van de auto. Kortom, zoals altijd, super geholpen, professioneel en zonder poespas! Enige goeie garage in t Gooi
Band laten plakken. scherpe prijs en prima service!!
Deskundige informatie en behandeling
Ik werd aangenaam verrast door een spontane aanbeveling om mijn kapotte koplamp te laten vervangen, ala minute, terwijl ik nog geen vaste klant was en razendsnel want ik kon er op wachten. Een zeer plezierige ervaring!
ik werd snel geholpen, ook al was het druk volgends hun.
Werd 70,- duurder dan gecommuniceerd
bij pech werd mijn aut direct opgehaald en gerepareerd
Toen ik belde omdat de auto niet startte kwam dhr Tielen zelf de auto ophalen en na een uur stond hij weer keurig in de garage met een nieuwe accu.
Prima geholpen en vriendelijk
Prettig deskundig en snel
Het is prima om vaste klant te zijn, juist dan heb en blijf je vertrouwen dat je auto weer in orde is.
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.