Top service

Deze mannen staan direct voor je klaar, helemaal top. Bedankt voor de snelle service.

Top bedrijf

Teleurgesteld

Banden wissel prima, ga ik vanuit. Het banden wisselen was dit keer ong. € 14 duurder dan de vorige keer. Nu dus € 123. Ik heb even nagevraagd bij mijn Toyota dealer kost het zelfde € 93. Dat scheelt nogal. Ook is er zonder aan mij te vragen olie aangevuld en koelvloeistof vervangen. Terwijl men wist dat de auto een week later Een grote beurt moest hebben. Dit voelt niet goed. Ik heb er met de receptie over gebeld.

prima service

Snel en goed(koop) geholpen.

Prima service en klantvriendelijk contact

vooruit (mee) denkend super service

Vriendelijke mensen, prettige vooral goede communicatie vooraf en tijdens de reparatie/beurt/bandenwissel zodat je niet achteraf voor (onnodig) hoge kosten komt te staan. Monteurs denken voor- en met je mee! Altijd een leenauto beschikbaar, goede koffie en een leuk gesprek!

Top crew, top service!

Geen gezeur, snelle reparaties, fair price!

Leuk ontvangst, heerlijke koffie die je zelf kan pakken.Maar ook aangeboden. Even opbouwende kritiek.Het was een redelijk lange zit. Misschien tussendoor even melden, hoe lang het nog ongeveer duurt. Dit werd mij vrij laat gemeld.Verder keurige afhandeling.Ik ben dik tevreden.

Prima bedrijf en geweldige service. Staan altijd klaar voor je.

Ben al jaren bij Tielen en dat blijft zo.

Volvo V70 grote beurt - prima

Onze Volvo V70 had een grote beurt nodig en die is prima gedaan. Auto ook even netjes door de wasstraat gehaald en van binnen gestofzuigd, waarvoor dank. De voorste nummerplaat die gedeukt was door de trekhaak van een andere auto :-( was netjes vervangen :-). Goede service, dus.

probleem verholpen

Had een paar dingen die moesten gebeuren; in goed overleg besproken wat ze wel en niet zouden doen. Het duurde alleen iets langer dan gepland, ipv binnen 1 dag was de auto pas de volgende dag klaar.

Prima service!

Prima service, ik kon snel geholpen worden! De nieuwe bandenlevering was vertraagd. Zonder kosten kreeg ik een leenauto mee! Top👍❗️

Correct, goede prijsstelling TOP sercvice

Eerlijk en open, zeggen wat ze doen, en doen ook wat ze zeggen; vertellen geen sprookjes, maar gewoon de waarheid, en hebben een reële prijsstelling. Absolute aanrader voor een ieder die een kwalitatief goede occasion zoekt.

Heel goed

Snelle hulp

👍

Top, enige nadeel dat je moet afrekenen. Klasse bedrijf. En ik kan het weten.

Prima garage

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar hij is ook een echte autoliefhebber. Super bedankt 👍👍

Echte vakmanschap en passie voor autos

Autobedrijf Thielen heeft me al meerdere keren met moeilijke autoproblemen geholpen. Ze zijn vriendelijk en nemen echt de tijd om goed na te denken en oplossingen te vinden. Ook heb je een zeldzame youngtimer. Ik kan er altijd snel terecht met problemen.

Goed werk

Zoals altijd is het werk goed en juist uitgevoerd! Auto's opgehaald en teruggebracht, zoals afgesproken.

Helemaal tevreden!

Mijn APK keuring prima uitgevoerd. Plus zonder kosten mijn autovignet er weer netjes opgemaakt zonder kosten Dus prima service !

Goede service met aandacht voor de klant!

Afspraak snel en op korte termijn in kunnen plannen, haal- en brengservice, leenfietsen en leenauto's werden aangeboden en gevraagde service en meer uitgevoerd!

Goede ervaring. Zeer klantvriendelijk. Goede service.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe auto. Aardige werknemers en eigenaar. Snelle reacties en goede Service.

Snel, klantvriendelijk en deskundig

Bandenwissel is niet zo spannend maar doordat mijn auto bekend is bij autobedrijf Tielen, extra service gekregen op basis van eerdere problematiek. En probleem opgelost! Zeer tevreden over de deskundigheid en behulpzaamheid van autobedrijf Tielen. Als je wil dat je auto goed en kwalitatief wordt onderhouden, ga naar autobedrijf Tielen.

Gelijk geholpen met mijn platte band!

Prima service, kon direct terecht toen ik een lekke band had met twee kindjes in de auto.

Ze informeren ons goed over de gang van zaken

Netjes personeel, houden ons goed op de hoogte van hetgeen er speelt en na werkzaamheden hoeven we nooit terug voor onafgeronde of niet juist uitgevoerde werkzaamheden.

Franciscusweg 24

1216 SK Hilversum

Over Autobedrijf Tielen Hilversum

Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.