Supervriendelijk, deskundig, punctueel, snel

Supervriendelijk, deskundig, punctueel en snel!

Top garage, top team

Afspraak gemaakt, bij binnenkomst direct geholpen. Na afloop auto gewassen en gestofzuigd (gratis). Het belangrijkste is: de auto wordt perfect onderhouden met gebruik van originele onderdelen en materialen. Kortom: een aanrader

Prima bedrijf!

Makkelijk online een afspraak in te plannen. Vervangend vervoer 'auto' niet duur en gratis leen fiets, erg handig. Vriendelijk ontvangen en afhandeling aan de balie. Snel en kundig personeel. Communicatie kan iets beter, voicemail inspreken of nogmaals bellen over wanneer de auto klaar is en wat er gebeuren moet/ gedaan is. Verder helemaal tevreden, een aanrader

Ze staat echt klaar voor je!

Vervangende auto mee. Tijdig even contacten wat de kosten zijn en om akkoord vragen. Auto netjes gewassen en gerepareerd. Prima!

Uistekend.

Altijd vriendelijk en prima service. Alles netjes volgens afspraak verlopen.

Super vriendelijk en behulpzame medewerker.

Uitstekend service

Snelle service, iemand achter de service balie is echt super. Gaat lekker makkelijk en snel

Helder, Snel en Eerlijk

Fijn bedrfij met eerlijke mensen. Wordt altijd erg goed geholpen .

Meedenken en goed advies.

Prettig vakmanschap !

Goeie service

Goeie garage punt.

Uitstekend geholpen

Ik heb een auto bij Kwik Fit hiervoor laten repareren maar uiteindelijk kwam het op neer dat ik flink werd opgelicht bij Kwik Fit. Na een second opinion die eerlijk en behulpzaam was (niet bij die norse vent bij Kwik-Fit die alleen maar op mijn geld uit was) heb ik hier mijn drie auto's laten onderhouden en/of apk laten keuren voor een keurige en eerlijke prijs. Ik zal hier zeker vaker terugkomen. Erg vriendelijk personeel wat mee denkt in al je auto zaken.

Professioneel en vriendelijk.

Op aanraden van vrienden hebben we aan de eigenaar/ werkplaatschef/ advies gevraagd over een storing. De chef begreep onmiddellijk waar het over ging en stelde al direct een aanpak voor. Reparatie is snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een heldere uitleg gaf hij over wat hij achtereenvolgens heeft gedaan. Top!

Goede service !

👍

het kon beter

op afspraak de auto gebracht om 9:30 voor kleine beurt en APK keuring. werd pas om 16:40 gebeld dat er nog e.e.a. moest gebeuren. volgende dag hoorde ik niks meer, zelf gebeld rond 12:00: pas eind van de middag zou ik gebeld worden. rond 17:00 kon ik pas de auto ophalen.

Altijd plezierig, altijd tevreden, het zijn echte vakmensen.

Ik word hier altijd heel plezierig en snel geholpen, en ik ben altijd tevreden over het resultaat.

Handig afspreken via site en goed geregeld met leenfiets.

Pas de 2e keer dat ik mijn auto een beurt laat geven en laat keuren. Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Top! flexibel en vriendelijk wordt er meegedacht en gedaan.

Fijne service

Gebeld over een brandstof lekkage. Tielen pakte het gelijk voortvarend aan. Binnen 24 uur gecontroleerd en gerepareerd! Superfijn!

Top en zeer efficiënte service.

De garage is telefonisch en ook op de website goed bereikbaar. De voortgang van de reparatie werd met mij overlegd en besproken. Op het afgesproken tijdstip was mijn auto gerepareerd. Top service!

Top!

Nu drie keer langs geweest en elke keer vriendelijke en snelle service.

Snelle service

Licht deed het niet meer, maar top opgelost

Zoals altijd: Top

Komen hun afspraken na en kijken altijd iets verder dan nodig is om mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Helder Duidelijk Vertrouwd

De mensen van de werkplaats zijn heel helder en melden eerlijk wat er nodig is om je auto in topconditie te houden, maar denken ook mee wat echt moet en wat later kan. Betere ervaring dan bij de merkdealer van VW en Audi.

Betrouwbaar, prettig autobedrijf

Heldere en inzichtelijke prijzen, en navenante onderhandelingen. Komt gemaakte afspraken meer dan na, verleent service. Klantvriendelijk en prettig in de omgang. Alle vertrouwen in het bedrijf (eigenaar), de auto en de bij gekochte Bovag garantie.

Je wordt snel geholpen bij kleine reparaties

Prettig klantcontact en uitstekende service

Franciscusweg 24

1216 SK Hilversum

Over Autobedrijf Tielen Hilversum

Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.