Zoals altijd
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Kleine extra's zoals een klein lampje tegen betaling.
Snelle bandenwissel waar je op kan wachten.
Correct, beleefd en vakkundig.
afspraak zonder wachtlijsten, na beurt vlg afspraak telefonische melding met "auto klaar", lijkt auto als nieuw en rijdt auto weer geweldig.
Uitstekend, klantvriendelijk en professioneel.
Auto was snel klaar.
T was duur maar hij rijdt weer als een zonnetje. Vriendelijke mensen en netje gebeld over de prijs.
Goeie service snelle afhandeling
Zeer goede service
Prettige kordate service, goede prijs kwaliteit waar met de klant wordt meegedacht
Zo lang de auto rijdt, is het een zegen. Als er iets mis gaat met de auto, weet ik niet hoe dat op te lossen omdat ik geen 'taal' heb voor iets rondom de auto. Ik krijg er ook behoorlijk veel stress van als er iets mis is met de auto, tussen de beurten door. Wat fijn is dat Autobedrijf Tielen, is dat ze luisteren naar wat je wel weet te vertellen over de auto en daar gaan ze bij de garage aan de slag. Tijdens de terugkoppeling, gesprek waarin verteld wordt wat er aan de auto scheelt, wordt rekening gehouden met de/mijn minimale parate technische kennis over een/de auto. Er is tijdens het gesprek ook ruimte voor het gevoel dat de reparatie 'duur' uitvalt voor iets wat je/ik niet begrijpt. De stress tijdens zo'n gesprek is niet zo groot, doordat er begrijpelijk gesproken wordt over iets waar ik niet zo vaak over praat/denk. De auto rijdt na reparatie weer perfect. De motor klinkt veel beter dan voor de reparatie. De auto wordt ook gewassen en uitgezogen na een reparatie. Echt heerlijk wegrijden! Heel erg bedankt.
Vriendelijk, behulpzaam en vakkundige medewerkers. Top garage.
Na melding van storing motor werd snel afspraak gemaakt voor diagnose, en meteen na diagnose werd storing verholpen. Daar storing eerder ook het geval was geweest werd onderdeel vervangen voor gereduceerde prijs. Dit is erg netjes.
goede service, snel een antwoordt op mijn vragen.
Heel erg fijn om op te kunnen rekenen
Goede communicatie, goede service.
Aardige man, nam de tijd voor ons. Denkt met je mee, maar wat de mogelijkheden zijn.
Zeer tevreden over de garage, je wordt daar prettig geholpen. Goede service zoals leenauto, leenfiets tot zelfs thuis afgezet worden.
Altijd vriendelijk als je het bedrijf in komt en goede service
Wanneer ik ook kom, drukke agenda voor de werkplaats of niet, de medewerkers van Autobedrijf Tielen zijn altijd bereid direct met je mee te kijken en een oplossing te vinden waarmee je verder kunt. De Tielenmannen zijn professioneel, vriendelijk beleefd en ervaren, ook de nieuwe generatie. Een autobedrijf dat rijdt!
Alleen maar goede ervaringen
Ik kom hier al meer dan 15 jaar voor onderhoud en ook 2x een auto gekocht. Nooit een reden voor klachten gehad en er is zelfs een keer een probleem met scheeftrekken verholpen dat drie andere garages niet lukte.
Rustige, prettige service. Alle tijd en niet opdringerig. We konden een proefrit maken, hebben meteen besloten. Alles werd goed afgehandeld en de nieuwe gebruikte auto rijdt heerlijk. Genoeg keuze aan auto's. Wij zouden Autobedrijf Tielen zeker aanbevelen.
Twee keer zeer lomp te woord gestaan. Eigenaar vind het blijkbaar normaal en leuk om klanten te schofferen
Ja Martin, we hebben het allemaal druk momenteel, helaas moet ook jij moet netjes even op je beurt wachten.....! Maar een 1 geven is wel heel erg laag cijfer zeg, en ik gaf je nog wel 20% korting! Had ik dat nou maar niet gedaan!
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.