perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring met Tielen auto\'s is fantastisch. Ik heb een auto gekocht bij Tielen en hierbij heb ik een afleveringsbeurt erbij genomen. Na een paar weken rijden met mijn tweedehands auto bleek er alsnog iets mis te zijn met de motor. Ik ben terug gegaan en Tielen auto\'s heeft het probleem kosteloos verholpen. Waar maak je dit nou nog mee? Prima service en wij zullen voor eventuele volgende auto zeker terug komen !! Super !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve klantbenadering. Vriendelijk en begrijpend vertellen wat er wel/niet goed is aan de auto. Auto alhier gekocht, en om beunhazerij te voorkomen rijd ik graag van Almere naar H\'sum.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom er al jaren en heb diverse auto`s bij hem gekocht en eigenlijk nooit problemen mee gehad . Laat de auto`s daar altijd keuren en repareren mocht er iets zijn . Fijn bedrijf eerlijk en gezellig . Ze doen er echt alles aan om het u zo attent mogelijk te maken . Waar vind je tegenwoordig deze coulance ? Ken best wel veel auto bedrijven maar Tielen auto`s spring er voor mij echt wel boven uit .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buitengewoon prettig in alle opzichten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb nu 1 jaar twee auto\'s in onderhoud bij Tielen. En in dat jaar hebben ze me steeds goed geholpen zowel qua regulier onderhoud, qua herstel (iemand had achter op ons ingereden), als winterbanden. Zoals hier al vaker is gezegd: ze luisteren en geven eerlijke feedback zodat je geen onnodige uitgaven doet. Ze doen altijd meer dan je verwacht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een top garage netjes en snel geholpen en ook nog eens voor een nette prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Denken mee en geven super service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doen eigenlijk altijd meer dan gevraagd. En doen dat zonder dat te berekenen. Gewoon top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate prettig contact, luisteren goed. Staan altijd klaar om op een gezonde manier met vragen van de klant om te gaan. Deskundige reparatie tegen een schappelijke prijs.Daarnaast heeft de eigenaar een bourgondische inslag en dit betekent vaak - zo ook nu - prettig communiceren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had mijn Volvo niet gekocht bij Tielen ,maar ondanks dat werd ik perfect en snel geholpen op een zaterdag voor mijn vakantie zou beginnen.\r\nIk blijf hier zeker hangen als klant.\r\n\r\nHans ...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de aflevering dook er direct een niet voor de hand liggend probleem op. Hoewel erg vervelend heeft het bedrijf alles gedaan om het probleem op te lossen en dit is uiteindelijk ook gelukt. In de tussentijd werd een leenauto aangeboden. De auto is prima en na 10 maanden werd er nog een pakketje geleverd met het ontbrekende onderhoudsboekje van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf luisteren naar de klant is voor veel bedrijven best lastig. Hier gebeurt het.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, waar men niet moeilijk doet wanneer er iets extra gebeuren moet. Zeker de moeite waard er een auto aan te schaffen en in onderhoud te geven.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nooit gezeur, staan altijd voor mij klaar. Top garage!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gezellig bedrijf, goede service en er staat altijd een koffie of drankje klaar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service, gratis leen auto, vakkundige reparatie, super personeel..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaren en flexibel. Geode service Voortrekker mijn BMW x1
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn geholpen door iedereen! De auto is eerlijk gekeurd zonder het gevoel te hebben dat ze fouten hebben gezocht/verzonnen. Ik had gevraagd de accu te checken, en die was gewoon goed. Uit het verleden heb ik ervaring met bedrijven dat als ze ergens naar kijken het inderdaad ook toevallig stuk is. Heb een goed gevoel bij dit bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk een garage waar ik het gevoel heb dat ik niet teveel betaal en waar de service erg goed is! Ze denken echt met je mee en doen daadwerkelijk moeite om je van dienst te zijn. Dat heb ik bij andere garages wel eens anders meegemaakt... Zowel met schade (en reparaties) als met onderhoud word ik hier altijd prima geholpen en ze zijn ook nog eens specialist in winterbanden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Tielen is, in alle eerlijkheid, de eerste garage waar ik met een prettig gevoel binnenstap en nadien wegrijd. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen sfeer en klanten worden correct geholpen.\r\n\r\nHet is geen uitzondering als ik direct geholpen kan worden, zonder afspraak. Koffie en een wachtruimte zijn aanwezig. Vervangend vervoer is ook te regelen, zonder meerkosten.\r\n\r\nZowel de front-office medewerkers als onderhoudsmonteurs zijn klantgericht en staan je graag te woord. Een verademing om, zonder omhaal van woorden, te horen wat er aan je auto mankeert en hoe (snel) het te verhelpen is. Voor wat betreft de te verrichten werkzaamheden, de snelheid en de uiteindelijke factuur; afspraak is afspraak bij Tielen. \r\n\r\nAls ik 1 verbeterpunt mag noemen: Het zou prettig zijn als vaste klanten de mogelijkheid hebben om een factuur achteraf te voldoen. \r\n\r\nAls ik een garage zou mogen aanbevelen, dan zou het deze zijn! Tot ziens!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto hier gekocht en daarna onderhoud, APK en winterbanden laten verzorgen. Dynamo die tijdens garantieperiode kapot ging werd snel en kosteloos gerepareerd (auto werd thuis opgehaald). Duidelijk, afspraken worden nagekomen en wat betreft prijs/kwaliteit worden de juiste keuze genomen/voorgesteld. Monteurs weten waar ze het over hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk bedrijf met service hoog in het vaandel. Gaan niet klakkeloos iets repareren maar doen eerst onderzoek om zo kostenbesparend te werken in het belang van de klant. De prijzen zijn transparant.

Franciscusweg 24

1216 SK Hilversum

Over Autobedrijf Tielen Hilversum

Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.