Als je dan toch met je auto vol boodschappen uit de Sligro over een spijker moet rijden, dan is het maar goed dat Autobedrijf Tielen daar om de hoek zit. Perfect geholpen door aardige medewerkers!
Vriendelijke mensen bij de receptie en ook keurig gebeld dat de auto weer klaar was , wordt me vaste garage voor reparatie en en onderhoud , en ligt op loopafstand van me werk
Zeer vriendelijk personeel, vakkundig advies en auto was keurig schoongemaakt. Rekening was helder en overzichtelijk.
Keurig ontvangen, kopje koffie, verstand van de de auto afspraak gemaakt en keurig op tijd
Niet opdringerig, je krijgt alle tijd om rustig te kijken. Proefrit kon ook gelijk. Super tevreden met service
We zijn gezellig bedrijf en wat een mooie auto's We zijn goed geholpen en zijn erg blij met onze nieuwe aankoop
Goede prijs. Goede kwaliteit.
Slecht. Op de see site staat "Bij Bosch AutoCrew Tielen kom je niet voor verrassingen te staan. De prijs is gelijk voor elk type auto of je nu een APK keuring voor benzine of een diesel auto aanvraagt, de keuringsprijs is altijd € 29,95" Moet uiteindelijk als verrassing € 94,54 betalen... Daarnaast bang gemaakt dat mijn banden op zijn. En dat zij nieuwe banden kunnen leveren. Thuis na gemeten zijn alle 4 rond de 3,7mm.
Beleefd te woord gestaan. Direct geholpen.
Snel geholpen en vriendelijke en behulpzaam !!!
Al meer dan 20 jaar laat ik mijn auto onderhouden door autobedrijf Tielen. Dat gegeven zegt genoeg om iedereen aan te raden bij autobedrijf Tielen het onderhoud van de auto te laten doen. Ook voor bemiddeling bij verkoop of aanschaf, staat autobedrijf Tielen voor je klaar met no nonsens service en concrete afspraken.
Ik ben tevreden over de service. Jammer dat ik paar keer “vergeten”. ben na de bestelling van de motortje voor de ruitenwissers. In principe kan het gebeuren maar niet meer dan een keer denk ik dan. Achter na bellen en vragen terwijl je een afspraak hebt is niet zo fijne ervaring. Wel laatste keer ( banden wissel) heel keurig geholpen en meteen gebeld door een jonge man. Verder hele vriendelijke mensen en gezellige sfeer dus alsnog aanrader!
Voor de Mini met kenteken 35-RGD-02 heb ik online een afspraak gemaakt voor APK keuring en een Service beurt, zoals ik al jaren doe. Ik selecteer: Onderhoud -> Jaarlijkse Service beurt + APK. (Zonder additionele onderdelen: €249). Werd ik vervolgens gebeld dat er een remblokset achter vervangen moesten worden. Totale bedrag bijna €1000(!). Echt absurd. Gevraagd om een toelichting. Dit kon de medewerker mij niet goed uitleggen. Heb gevraagd om mij vervolgens terug te bellen. Kreeg als uitleg dat de website prijzen niet zouden kloppen (?). Ik heb een paar jaar geleden een keus gemaakt om niet naar de officiële BMW dealer te gaan om de PRIJZEN. Mij wordt dan vervolgens uitgelegd dat er onderscheid gemaakt wordt tussen grote en kleine beurt maar dat dit niet op de website staat vermeld. Ik vroeg naar de prijzen voor beide beurten. Hier kreeg ik ook geen duidelijk antwoord op. Op mijn vraag, los van onderdelen vervangen, wat dan de prijs van een APK + Onderhoudsbeurt zou moeten zijn, kwamen bedragen voorbij die allemaal ver boven de €249 lagen. Dit baart mij serieus zorgen en heb het vertrouwen in Teilen auto's compleet verloren. De APK plus onderhoudsbeurt voor €249, bestaat gewoon niet?. Uiteindelijk heb ik voor APK+Onderhoudsbeurt (plus Remblokset achter) €705,- af moeten rekenen. Mijn simpele rekensom: €705-€249=€456 voor het vervangen van een Remblokset achter? Daarnaast ben ik gewend dat ik een gewassen auto terugkrijg. Daar moest ik bij de sleuteloverhandiging om vragen. Dit werd gelukkig nog uitgevoerd. Bij het instappen bleek voor het gemak de achterkant binnen nog vuil te zijn. Kortom, na zoveel jaar tevredenheid met Michel, is deze ervaring een drama.
Perfecte service.
Goede en snelle service
Ik kwam voor een APK. Weer geweldige en uitstekende service
Mijn auto kwam niet door de apk vanwege de remmen, banden en roetfilter. Deze zijn meteen vervangen onderwijl ik met een leenauto kon zijn waar ik moest zijn (woon-werk-verkeer). Enigste puntje van kritiek is het dagtarief van de leenauto.
Oplossing top! Wel mooier gevonden als ik was gebeld dat de auto klaar was.
Het is dat jullie bedrijf door een vriend werd aanbevolen en dat ik 2 aardige jongens van de werkplaats die vrijdag ervoor had gesproken maar de meneer bij de receptie is ronduit onvriendelijk en dan druk ik mij nog zacht uit. Ik was zo weggelopen en naar een ander bedrijf gegaan. Deze meneer is geen visitekaartje voor jullie bedrijf. De overbuurman (van Cooked) sprak hem ook aan op zijn gedrag, wat meer dan vriendelijk was.
Zo fijn dat jullie meedenken met de klant. Netjes een leenauto mee en snel en goed alles weer geregeld.Voor betaalbare prijs. Echt mega vriendelijk en behulpzaam personeel.
Fijn bedrijf!
Zijn goed bezig en lossen problemen op.
Punctual, friendly team overall.
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.