Er wordt altijd mee gedacht aan wat voor jou als klant het beste bjj je past en je voelt je echt goed geholpen als je met vragen zit over je nieuwe auto.
Voor een kleine reparatie naar Tielen auto’s. Meteen geholpen, alles werkt weer zoals het hoort zonder de hoofdprijs te betalen!
Technische uitleg prima.
Hele goede service aardige monteurs gewoon een top bedrijf! Goed werk afgeleverd
Zonder afspraak, een kleinigheidje. Half uurtje en voorlopig OK.
Alles was volgens afspraak en iedereen was behulpzaam
Ik had een tankdop nodig, stuur een foto van kenteken. Krijg bericht dat het binnen is.
Deskundig en topservice
Ik kwam voor versleten wiellager. Werkplaats attendeerde mij op totaal versleten voorbanden. Nieuwe banden + uitlijnen kon binnen 1 uur geregeld worden. Wiellager vervangen hoefde nog niet en komt later.
Goede service, zeer klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijke mensen en goede service
Top service met een smile! Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken.
Vriendelijk leenauto tegen kostprijs correcte prijzen
Gewoon top.
Snel en zeer vriendelijk geholpen
Ik ben per toeval bij autobedrijf Tielen terecht gekomen en nooit meer naar andere garage gegaan. Vakkundig en super vriendelijk en eerlijke medewerkers.
Heel aardige mensen en de APK was op tijd gedaan, werd gebeld dat de ruitenwissers (voor) ook vervangen moesten worden en moest daar tegen de 100 euro voor betalen (incl. APK). Dat vond ik redelijk. En ik wist dat de auto geen verdere gebreken zou hebben (en de ruitenwissers waren inderdaad 2 jaar oud en maakten een uitgedroogd geluid bij het ruitenwissen) dus ik denk dat ze een eerlijke APK hebben geleverd. Bij het ophalen kwam ik erachter dat ze 'm gratis hadden gewassen! Dat was een heel fijn extraatje. Het was mijn eerste keer bij deze garage, wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Bij de jaarlijkse bandenwissel weer snel en professioneel geholpen. Goede prijs, goede service
Vriendelijke ontvangst en de klus snel en professioneel geklaard
Ik kon op korte termijn bij hen terecht voor een winterbanden wissel die ze goed en kundig hebben uitgevoerd, zelfs mijn ruiten sproeier vloeistof bijgevuld zonder dat ik erom had gevraagd, top !
Prettige ontvangen angst, goede koffie
Goede service, klantvriendelijk, kundig.
Goede service en er werd fijn meegedacht met een oplossing!
Fijne auto gekocht paar jaar geleden! onderhoud en reparaties worden door dit bedrijf snel en vakkundig uitgevoerd. Medewerkers gaan echt - the extra mile!
Franciscusweg 24
1216 SK Hilversum
Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.