Prettig

Goede ervaring, In 1 keer geslaagd door de goede uitleg en eerlijkheid.

Ik heb in een dagcursus voor BE afgelegd. Mijn instructeur was een vriendelijke man met wie ik gelijk een band voelde. We hebben de dag rondjes gereden en de aandacht op de pijnpunten gelegd. Ik vond het een leerzame en goede dag.

Gezellig en leerzaam

Je leert hier veel en ze begeleiden je heel goed tot aan examenniveau

Fijne behulpvolle duidelijke begeleiding vanuit meerdere instructeurs.

Het was een korte intensieve tijd waarin ik veel ben gegroeid en veel heb geleerd. De instructeurs waren beiden prettig in de ondersteuning, ondanks hun hele verschillende aanpak.

Goede en eerlijke begeleiding

Ik heb ervaren dat Kelly weet waar hij het over heeft en eerlijke feedback geeft. Je weet wanneer je het goed doet, maar ook wanneer je het niet goed doet. Dit vond ik erg prettig en het heeft er toe geleid dat ik straks met vertrouwen de weg op ga op mijn eigen motor.

Perfecte rijschool met leuke instructeurs.

Hele leuke en professionele rijschool. Goede uitleg over het beheersen van het voertuig! Zeker een aanrader.

Super leerzame en leuke lessen

Na bijna een jaar rijlessen heb ik veel geleerd en altijd leuke en gezellige lessen meegemaakt. Ze leggen alles goed en duidelijk uit.

Ik heb mijn rijlessen bij rijschool Schipperen als enorm fijn ervaren.

Zowel Kelly als Werner zijn enorm goed in wat ze doen. Ik heb me tijdens mijn rijlessen geen moment ongemakkelijk gevoeld, zelfs wanneer het af en toe fout ging (van mijn kant). Zeker in de eerste fase waar je bij 0 begint is de feedback enorm opbouwend geweest wat een vertrouwd gevoel geeft. Naarmate je meer de weg op gaat wordt de feedback naar mijn idee wat strenger, wat ik begrijp aangezien het aantal lessen tussen mijn AVB en AVD redelijk klein was. Overigens was de feedback nog steeds niet onaangenaam. Daarnaast is het contact met de rijschool heel fijn en makkelijk geweest. Het feit dat ik te allen tijde Sacha een appje kon sturen maakte de drempel heel laag en persoonlijk. Al met al, top rijschool met top instructeurs.

Gezellige lessen en het beste met de leerling voor

top

alles was goed en fijne en heldere communicatie

Heel fijn en directe instructies

Aantal lessen gevolgd om van mijn A2 naar het A rijbewijs te gaan. Lessen verzorgt door Kelly en Werner om mijn niveau te verbeteren. Door de duidelijke en goede feedback was het slagen een eitje.

Super gezellige maar goede rijschool

Hele leuke rijlessen gehad en super blij dat we het goed hebben afgerond

Goede rijschool!

Een fijne rijschool met fijne instructeurs die zich goed inzetten voor hun leerlingen. Tijdens de lessen worden alle onderwerpen duidelijk behandeld en uitgelegd. Ik ben tevreden over de rijschool en raad de rijschool aan.

Ze hebben mij zekerheid gegeven in het verkeer waardoor ik veilig de weg op kan!

Ik heb deze rijschool zeer positief ervaren. Ondanks dat mijn rijgedrag niet het beste was hebben ze met veel geduld en aandacht ervoor gezorgd dat ik veilig en zeker de weg op kan. Ik ben zeer tevreden!

Zeer behulpzaam

Mijn ervaring met rijschool schipperen is dat ik het altijd al fijn heb gevonden met lessen. Zowel auto als motor. Vriendelijk. Enthousiast en zeer maar dan ook zeer behulpzaam. Kans van slagen is zeer groot.

Eerlijk en vakkundig

Rijschool Schipperen vind ik uitermate aan te raden. Vanaf de eerste les wordt je goed begeleid, ze zorgen ervoor dat je een goed gevoel krijgt bij het autorijden. Uitleg over verkeerssituaties is concreet en duidelijk. Mocht je moeite hebben met bepaalde handelingen/situaties, dan zullen zij ervoor zorgen dat je hier genoeg mee zult oefenen zodat je helemaal klaar staat voor je rijexamen. Positief of negatief, de feedback die je ontvangt is eerlijk. Er wordt niet alleen gekeken naar verbeterpunten, maar indien iets goed gaat krijg je dit ook zeker te horen. Bij Rijschool Schipperen leer je echt autorijden.

in 1 woord TOP!

ik heb er heel veel geleerd en goede instructeurs waar je ook zeker mee kan lachen. nemen ook echt de tijd voor je om het jou goed te leren! vragen die ik had waar dan ook over werden allemaal beantwoord.

Het waren leuke, gezellige en leerzame lessen

Zoals hierboven aangegeven fijne ervaring met deze rijschool

Hele goede begeleiding

Zeer persoonlijk en goede begeleiding. Je gaat met zelfvetrouwen het examen aan.

Het waren fijne lessen en ik ben goed voorbereid op het verkeer.

Ik vond de lessen heel fijn omdat ze heel gezellig waren. Door Sacha (en in een aantal lessen die ik van Kelly heb gehad) werd goed gezorgd voor een vertrouwde en prettige sfeer in de lesauto waardoor ik optimaal kon leren.

Zeer fijne communicatie

Fijne instructeur, die alles als het moet 20 keer uitlegt Zonder dat het teveel is. Blijft correct, duidelijke uitleg. Communicatie tussen de planners was erg goed, snelle reactie en vriendelijk. Ik zou rijschool schipperen zeker aanraden!

Geweldige rijschool

Na een minder goede ervaring bij een andere rijschool weer super goed op weg geholpen en professioneel les gekregen. 1ste keer geslaagd.

Hele fijne rijschool!

Nette mensen, altijd vrolijk en vriendelijk tijdens en rondom de rijlessen. Er werd goed en duidelijk lesgegeven!

Heel goed!

Fijne instructeurs en goede lessen!

Super!👍

Auto en motor in een keer gehaald

Loddersweer 16

4942 AG Raamsdonksveer