goede service, goed behandeld

Erg leuke en leerzame rijlessen. Ervaren instructeurs die je stuk voor stuk alle kneepjes van het motorrijden leren. direct contact via mail en whats app.

perfect, zeker aan te bevelen

Julie zijn echt de beste!! Elke les heb ik genoten. Jullie hebben het mij zo goed geleerd dat ik alles in een keer gehaald heb. En nu veilig en goed de weg op mag. Nu ga ik genieten daarvan. Ontzettend bedankt voor alles!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben een sporter en het is lastig om goede tijden te vinden om te lessen, maar ze werkte goed mee met het vinden van de goede tijden!!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede en duidelijke lessen, je krijgt over alles een duidelijke uitleg en waar nodig voorbeelden om je zo snel mogelijk de juiste rijvaardigheid en besluitvaardigheid mee te geven.

Goed, persoonlijk, snel bereikbaar en zeker 100% slagingspercentage

goede service, goed behandeld

Gezellige en leerzame lessen gehad! Flexibel met het plannen van de rijlessen. Daarnaast kon ik ook altijd kiezen waar ik opgehaald en afgezet wilde worden wat ook erg fijn was. Zo was het makkelijk te combineren met school.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Heb het echt top ervaren. Fijne en zeer goede samenwerking met Kelly en Sacha. Heb een hele leuke en leerzame tijd gehad en alles is duidelijk en goed overgebracht.

goede service, goed behandeld

Fijne manier van les geven. Persoonlijke aanpak. Hier meerdere rijbewijzen gehaald en zou iedereen aanraden hier te gaan lessen!

goede service, goed behandeld

Ik heb een erg fijne en goede begeleiding gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

Een fijne en leuke rijschool, die ik zeker aanbeveel aan vrienden en familie!

goede service, goed behandeld

Uitstekend, alles was vooraf keurig geregeld en op de dag van het examen stond alles klaar. De les was goed, duidelijk en leerzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben vanaf begin tot het einde erg tevreden geweest met de keuze voor rijschool Schipperen. Kelly is als instructeur erg duidelijk en behulpzaam en is ook altijd wel in om een beetje te praten tijdens het lessen. Dit zorgde altijd wel voor een fijne sfeer in de lesauto, wat naar mijn mening ook best belangrijk is tijdens het lessen. Met het regelen van rijlessen + tussentijdse toets + praktijkexamen was het erg fijn dat Sacha altijd mee dacht en indien mogelijk iets aanpaste. De communicatie verliep ook altijd erg fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Rijschool Schipperen is meer dan een rijschool. Ze geven je het juiste motorgevoel vanuit hun bezieling en betrokkenheid. Niet te vergelijken met al die prijsvechters waar je een nummer bent. Een mooiere start kan je volgens mij niet maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben in augustus begonnen met mijn rijopleiding bij Rijschool Schipperen en heb deze in juni afgerond. Tijdens het zoeken naar een rijschool kwam ik al snel bij Schipperen terecht, omdat deze rijschool mij meermaals werd aangeraden door vrienden en familie. Een persoonlijke aanpak stond in deze tijd centraal. De lessen zijn leerzaam en gezellig. Sacha en Kelly hebben zich uitstekende opleiders getoond door geduld en goede communicatie. Ik had nergens anders willen rijlessen!

gezellig en leerzaam lesbedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

De kennis en ervaring is goed. Als je in de auto stapt kreeg ik een veilig gevoel. Ze hebben allebei een gezonde dosis humor en hebben genoeg verhalen te vertellen. Als er wat fout gaat krijg je een terugkoppeling waar je ook echt wat aan hebt. Het is een hele persoonlijke rijschool, hier voel je jou tenminste niet opgejaagd en heb je de tijd en mogelijkheid om auto te leren rijden en niet alleen je examen te halen. Je betaalt misschien wel wat meer, maar het is het wel waard. 9.5/10

goede service, goed behandeld

Een gezellige, persoonlijke rijschool die zich aanpast en les geeft op basis van jouw karakter en mogelijkheden. Contact altijd vlot gegaan zonder problematiek.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Duidelijke instructies.

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf gehad. Bedankt voor de goede lessen!

goede service, goed behandeld

Erg tevreden, goed opgebouwde lessen, net goed deskundig advies.

Loddersweer 16

4942 AG Raamsdonksveer