Positief. Vriendelijk personeel.
Goede garage met deskundig personeel en erg service gericht.
Zeer goed en deskundig. Je krijgt eerlijk antwoord op de vragen en de kosten zijn transparant.
Prima niks op aan te merken. zeer net bedrijf, klant vriendelijk, betrouwbaar en leveren goed werk.
goede ervaring: gastvrij, service gericht, verstand van zaken, meedenken met de klant.
in één woord SUPER
een fijn klantvriendelijk en -gericht bedrijf waar absoluut weinig op aan te merken valt. Wat prijs/kwaliteit beoordeling betreft hebben we geen vergelijking, maar zijn gewoon erg tevreden over de samenwerking.
Bedankt voor de goede en snelle service bij de garantiebepaling van de radiateur van mijn nieuwe Volkswagen Transporter T6. Top. In Duitsland was de radiateur gaan lekken en door een VW dealer werd in Duitsland een nieuwe radiateur geplaatst. Echter bij thuiskomst bleek deze radiateur beschadigd te zijn. Voor autobedrijf Van Roon geen probleem. De beschadigde radiateur werd kosteloos vervangen.
Net bedrijf, eerlijke communicatie en een handelswijze die als zeer betrouwbaar overkomt.
Bij Autobedrijf Van Roon Reeuwijk heb ik mijn eerste eigen auto gekocht. Dit is mij erg goed bevallen. Ik werd erg goed geholpen en kreeg veel ruimte om vragen te stellen. Ik reed dus met een goed gevoel weg in mijn nieuwe auto en de zekerheid dat ik hier altijd terecht kan, mocht er wat zijn. Dit biedt vertrouwen voor de toekomst, aangezien ik ook het onderhoud van deze auto bij deze garage zal laten doen.
Zeer klantvriendelijk en goede service!
Een bedrijf dat passie heeft met alles wat zich op 4 wielen voortbeweegt .Inzet ,vakbekwaamheid ,en veiligheid staan hoog in het vaandel.
In één woord...TOP
Duidelijke communicatie, goede service.
Onze privé auto is al jaren in onderhoud bij Autobedrijf van Roon. Nu ook zakelijk een transporter aangekocht en uiteraard ook hier in onderhoud. De medewerkers staan altijd voor je klaar en proberen je zo gauw mogelijk te helpen. Deskundigheid en service staan hier duidelijk heel hoog in het vaandel! Keep up the good work!
Ze zijn goed, betrouwbaar en vakkundig!
Leeghwaterstraat 8
2811DV Reeuwijk