Eerlijk, Betrouwbaar, Vakkundig, Top!
Goed bedrijf! prettig en duidelijk contact. Komt zijn afspraken na en goede service aan de auto.
Service, kennis en kwaliteit zo als het hoort. Altijd staan ze voor je klaar. Geen lange wachttijd. Niets is ze te veel. Bij een technisch probleem dat ik dit jaar had in Frankrijk hebben ze mij met zeer goede raad en advies tijdens meerdere telefoontjes zonder probleem bijgestaan.Ook het deskundige personeel is de vriendelijkheid zelve. Voor mij een topper.
super........
Betrouwbaar is het woord dat bij dit bedrijf past. Een kundig advies met een goede prijs- kwaliteit verhouding. Ook eerlijk als iets wel of niet gemaakt moet worden. Als man met twee linkerhanden is het prettig als je op een bedrijf als dit kunt vertrouwen. Kortom: van harte aanbevolen.
De service is perfect, er wordt meegedacht en denken in oplossingen ipv problemen. Ook de oplevering en resultaat perfect.
Er wordt meegedacht en de mensen staan altijd klaar om te helpen.
Een goed bedrijf. waar je zeker goed terecht kunt met u auto. en prettig geholpen wordt.
dit is een top bedrijf....super,eem aanrader,het mooiste bedrijf van de regio.allemaal topppertjes
Jullie denken met ons mee.
Zeer deskundig, klantgericht en oplossingsgericht bedrijf dat de klant niet uit commercieel gewin adviseert maar eerlijk klant- en oplossingsgericht adviseert.
Als altijd snel en deskundig geholpen.
Leeghwaterstraat 8
2811DV Reeuwijk