Goede afspraken en prima contact.

Zie boven, al jaren goede ervaring bij Van Roon.

Goed bedrijf!

Hele goede service. Goede communicatie. Denken mee met de klant!

Prettige garage, goed geholpen.

Goede en duidelijke uitleg van wat er gedaan gaat worden. Prijsopgave vooraf. De de extra dingen die gedaan moeten worden wordt eerst over gebeld. In mijn geval als de auto klaar is kreeg ik een telefoontje dat hij kon worden opgehaald. Kortom dik tevreden.

Ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf

Perfect servic

Super goede servic en heel goede medewerker.

Goed advies en prima service

Zeer tevreden met de afhandeling van de grote beurt op mijn Toyota Prius. Van het begin (afspraak) tot het einde (aflevering) een goede, klantgerichte service.

Vakkundig en eerlijk

prima service

mijn auto wordt opgehaald en weer gebracht, dat is service. Ook indien er onverwachte zaken optreden wordt er direkt overlegd.

Echte service

Een goede zaak die schoon is en personeel vriendelijk is. Alle tijd werd er genomen voor je als klant bij de aankoop van de auto. Bedankt voor de fijne ervaring

prima service

Zeer nette garage met service hoog in het vaandel

uitstekend

Een bedrijf waar ik als klant mijzelf op de eerste plaats voel. Altijd op zoek naar oplossingen voor de klant. Leveren vakkundig en netjes mijn auto weer af. En het maakt niet uit of de auto overjarig is of splinternieuw.

Gewoon heel goed

Voor mij geen ander garagebedrijf, ze zeggen wat ze doe en doen wat ze zeggen.

Prima.

Vriendelijke mensen die vakkundig en betrouwbaar werken.

Doen wat nodig is en niet meer.

Prima persoonlijke service

Werk goed gedaan Men herkende de auto en wist de geschiedenis Goede dienstverlening

Zoals altijd fantastische ♡

Altijd vriendelijk en open en heerlijk thuiskomen

Prima service en grote vakkennis

Staan altijd voor je klaar. Top bedrijf !

Goede service en vriendelijk personeel!

Bij binnenkomst al goed ontvangen en kreeg ook een duidelijke uitleg van wat de werkzaamheden zouden zijn aan de auto. Vervangend vervoer was ook prima. Kortom een topbedrijf met topservice!

Uitstekend bedrijf, keurig en vriendelijk geholpen.

Ik kom al jaren bij dit autobedrijf. Service en vriendelijkheid, gewoon top! En wat ik erg belangrijk vind.... Ze zeggen gewoon eerlijk als iets nu vervangen moet worden en of het nog wel even kan wachten. Je weet dan dat je banden nu nog kunnen maar dat je er over 1/2 jaar nieuwe moet.

Alles eerst gemeld en toen gedaan mooi schoon terug gekregen

Gezellige, maar vooral goede informatie t.a.v. de reparatie.

Zeer tevreden met alles

prima service

Goed en eerlijk advies. Prima service en klantvriendelijk personeel.

Prima service en openheid over de kosten

Prima service, goed overleg en openheid over de kosten

Behulpzaam en vriendelijk

De auto was weer toe aan de APK en aan nieuwe banden. We hadden wat vragen over de banden, die allemaal keurig zijn uitgelegd. Halverwege de dag ben ik nog gebeld om te overleggen of ik het eens was met de keuzes die ze gemaakt hadden (wel of niet remvloeistof vervangen en waarom, dat soort dingen). Kon later op de dag de auto weer ophalen op de afgesproken tijd, zelfs schoongemaakt en uitgezogen. Top.

Geweldige service

Als ik met mijn auto kom, is er altijd iemand die mij vriendelijk te woord staat, ook indien noodzakelijk direct actie neemt om een euvel te verhelpen. Ook de haal- en brengservice is prima geregeld.

Leeghwaterstraat 8

2811DV Reeuwijk