Altijd goede vakkundige service.

Bij huizinga weet ik zeker dat er niet gerotzooid word met mijn auto. Altijd eerlijke prijzen en fijn personeel. Zeker een aanrader!

Een goed uitstekend autobedrijf.

Je wordt goed geholpen en zeer klantvriendelijk en een goede service.

Goede service, en betaalbare prijzen

geweldige service

na 30 jaar nog altijd super tevreden met onze garage en iedereen die daar werkt ook altijd mee denken met de klant ga zo door luuk en loes roossien

Zij komen altijd met de goede en juiste oplossing voor je auto. Ze denken met je mee.

tevreden klant

ik ben weer snel en goed geholpen

Uitstekend!!!

Komen er al jaren. Eerlijk advies vriendelijk personeel. Top en goede prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon een eerlijk bedrijf met vakkundige mensen. Goede communicatie voornamelijk over eventueel bijkomende kosten.

Altijd netjes geregeld.

Aardig personeel.

De jongens van Huizinga zijn zeer kundig. Zijn transparant in hun doen, eerlijk advies en hebben een hoge service.

Prima autobedrijf

Snel, correct en betrouwbaar

Zoals altijd uitstekend!

Wij komen hier al meedere jaren met 2 auto's , prima garage die met je meedenkt en zeer prettig in de omgang m.a.w. aanrader

Uitstekende service.

Geweldige service, auto dag van te voren gebracht en zelf naar huis gebracht. Werd gebeld na de keuring en kreeg prijsopgave voor afgesproken kleine onderhoudsbeurt. Werd zelf opgehaald toen de auto klaar was. Geweldig!!!

Goede service prettige sfeer

Snelle hulp. Duidelijke uitleg over problematiek. En meedenkend over oplossingen

Altijd goed op weg geholpen

Er wordt transparant gewerkt, eerst een telefoontje voor overleg voordat prijzige reparaties uitgevoerd worden. Heel fijn die keuze vrijheid.

Super bedrijf

Super service en niet te duur!

Prima autobedrijf!

Wij hebben twee auto's die bij dit bedrijf onderhouden worden, één op benzine en één electrische auto. De communicatie is altijd duidelijk, en afspraken worden goed nagekomen.

Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel. Proberen je altijd te helpen.

goed service en hulp

altijd tevreden met de goede service en hulp

Weer veilig de weg op!

Met een goed, door autobedrijf Huizinga, onderhouden auto uit 1994 weer veilig de weg op na APK met reparatie geeft een gevoel alsof de auto nieuw is! Eerlijk advies, vakkundige reparatie, betrokkenheid en dat alles 'om de hoek' in Hoogkerk. Complimenten!!

Erg tevreden!

Professioneel, behulpzaam en goed advies !!!

Vriendelijk en keurig geholpen

Voor het maken van een afspraak telefonisch voor een apk en een beurt werd alles in t werk gezet zodat de apk op tijd was afgerond. Tevens werd ik aan de balie keurig en eerlijk geholpen. Leenfietsen gekregen. Tussendoor netjes gebeld wat ongeveer de kosten zouden zijn. En s middags stonde auto op tijd klaar. Keurig geholpen aan de balie. Beter kan volgens mij niet. Top.

Eerlijk en klantvriendelijk

Al enige tijd de auto hier in onderhoud. Altijd duidelijke uitleg (voor een leek). Eerlijk over wat er aan de auto moet gebeuren.

Positief

No Nonsens, eerlijk, kundig. Bij (onvoorziene) reparatie altijd keurig helder overleg vooraf over de kosten.

Prima service.

Denk met de klant mee en je komt niet voor verrassingen te staan.

Schoenerstraat 2 a

9745 BJ Hoogkerk