Goeie communicatie.

Deskundig en betrouwbaar

Geweldige service, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zeer deskundig. Vinden altijd een oplossing. En ook tegen zeer acceptabele prijzen. En ze zijn nog aardig ook.

Tevreden

Nvt

Uitstekende garage

Erg keurige, prettige, sympathieke en klantvriendelijke garage. Goede service. Ook alles keurig geadministreerd.

top service

Auto heen gebracht voor een APK beurt. En dit is uitstekend bevallen, werd keurig op de hoogte gebracht van de mogelijke onkosten. Verder uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gastvrij eerlijk en alles in overleg Top dus!

Ze zijn erg behulpzaam en er gaat niet zonder overleg! Erg fijn!

Zeer goed en vriendelijke garage

Betrouwbaar bedrijf.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Goed in de communicatie!!!!!

Toppers

Geen commentaar goede jongens

Goed als altijd

Als Groninger kan ik moeilijk een 10 geven, stiekum wel verdiend. Helder, goed en afspraak is afspraak.

Goede en eerlijke services.

Prima werk zoals altijd

Ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.

Op en top service en vriendelijkheid

Super vriendelijke en vakbekwame mensen die goed naar jouw wensen luisteren. Ze doen alleen wat nodig is en overleggen eerst goed met de klant. Dikke pluim

Aanrader

Veiligheid van de auto staat voorop, duidelijke communicatie en komen afspraken na.

Superbedrijf al klant vanaf het eerste uur

Denkt met de klant mee zeer betrouwbaar bedrijf

zeer goed, wordt altijd voor een oplossing gezocht.

Gewoon goud.

Snel, goed en vriendelijk

Vriendelijk en snel geholpen. Alle reparaties in overleg, met uitgebreide informatie en advies.

Super garage!

Altijd vriendelijk, denken mee en zijn snel en niet te duur!

Een goede controle

Altijd een goede service

De broers Huizinga hebben het druk. Dat hoor je en dat merk je. Maar dat neemt niet weg dat ze geen tijd voor je hebben en je geen extra uitleg geven. Dit doen ze namelijk wel. Kortom ze staan altijd voor je klaar en geven je een goede service.

Vriendelijk, eerlijk, goed geregeld en betrouwbaar.

Een hele fijne garage om je auto naar toe te brengen. Ze zijn erg vriendelijk en vertellen je precies wat de bedoeling is. Ze geven je altijd een eerlijk oordeel. De communicatie is goed en de controle aan de auto wordt volgens afspraak netjes uitgevoerd. Absoluut een betrouwbare garage!

Zoals altijd, behulpzaam en bekwaam!

Auto startte niet. Accu opgeladen en naar Huizenga gegaan. Stonden direct voor mij klaar. Direct een nieuwe accu besteld en een paar uur later was ik weer mobiel.

In overleg werden er reparaties uitgevoerd. Zodat ik niet voor onverwachte kosten kwam te staan.

Heel fijne service!

Mijn auto voor een grote beurt en APK gebracht. Fijne informatie gekregen vooraf en tijdens de beurt. Eerlijke prijzen en advies!

Schoenerstraat 2 a

9745 BJ Hoogkerk