Aankoop camper , een warm welkom , en heel fijn naar tevredenheid afgehandeld. Super verkoper Kevin , en deskundig personeel werkplaats, onderleiding van Wilco . Fijne aflevering . We zijn zeer tevreden, en zullen het bedrijf Wisselink zeker aanbevelen .
Onze ervaring met Wisselink Caravans en Campers in Lichtenvoorde is uitstekend. Vanaf het eerste moment dat wij daar 2 jaar geleden kwamen om een caravan te kopen en gedurende de gehele garantieperiode van de afgelopen twee jaar zijn wij zeer tevreden. Wanneer we moeten wachten wanneer de caravan in de werkplaats staat, krijgen we koffie/thee aangeboden en kunnen we rustig wachten in de comfortabele en warme zithoek. De sfeer is erg goed. Vakkundig personeel, zowel voor de aankoop als in de werkplaats. Garantie is ook echt garantie en meer dan dat. Service staat bij Wisselink hoog in het vaandel. Met andere woorden: Wisselink, echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een camper of caravan.
Prima service en zelfs garantie gekregen waar ik helemaal niet op had gerekend. Top
Fijne zaak met ruim assortiment van hoofdzakelijk uit Duitsland geimporteerde caravans. Eerlijke prijzen en alles wordt er voor je geregeld door zeer prettig personeel. Zelfs een verzekering kunnen ze voor je regelen. Bij ophalen met goede uitleg krijg je zelfs een heel leuk/lekker presentje mee. Heel erg de moeite waard om vanuit het verre Westen van het land zaken mee te doen. Absolute aanrader!
Met een goed gevoel aan en verkoop van een caravan geregeld
De optie t.b.v. verbeteren onderstel is super. Geen enkele last van zijwind of bij het inhalen van vrachtwagens. Er is weer veerweg gecreëerd door het plaatsen van hulpveren aan de achterzijde.
Open.eerlijk.goede sevice
Goed geholpen met koop en afhandeling Groet fam. Booijink
Onze 2e caravan hier gekocht. We werden zeer goed geholpen door een medewerker die precies aanvoelde wat we wilde hebben. Goede service, caravan werd helemaal nagelopen en misstanden werden snel opgelost. Goed aflevergesprek. Onze vorigen caravan hier in onderhoud gehad en dat gaat met deze zeker ook gebeuren. 5 sterren.
Problemen worden snel opgelost
De verkoper nam uitgebreid de tijd en ook toen we de caravan kwamen ophalen werd alles goed uitgelegd. Wij zijn positief over de gang van zaken
We hadden een probleem met de kachel. Er werd van alles geprobeerd om dit probleem ( op afstand) op te lossen!
Ga zo door.
Vriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en meegedacht. ( alleen moeten we toch een zwaardere auto kopen, maar dat hadden we zelf ook kunnen controleren ipv voor waarheid aan te nemen) Ook voor het afleveren wordt ook alle tijd genomen. Wij zijn superblij met onze nieuwe caravan en dat we die bij Wisselink gekocht hebben.
Beste Marjanne, fijn om te horen dat alle facetten van de aankoop zo prettig zijn verlopen! Wij zijn blij dat we jullie hierbij van dienst hebben mogen zijn. Veel kampeerplezier van de caravan gewenst! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Na aankoop is de caravan redelijk vlot gereed gemaakt om op te komen halen.
Beste Rob, hartelijk bedankt voor deze positieve review en veel kampeerplezier van de caravan gewenst! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
ik ben bijzonder tevreden met het meedenken de verkoop en de aflevering van de caravan hij bevalt ons uitstekend
Beste Bert, fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en natuurlijk dat de caravan goed bevalt! Heel veel plezier er nog van gewenst. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Ik ben uiterst tevreden over de betrokkenheid van de garage ,met het zoeken naar de oorzaak van het lastige probleem met mijn camper.
Beste Loek, bedankt voor uw vertrouwen! Hopelijk zijn de lastige problemen nu ook helemaal verholpen en kunt u weer soepel schakelend de weg op. Veel kampeerplezier van uw camper nog gewenst. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
in de 2 jaar dat we nu klant zijn bij Wisselink kunnen we niks aanmerken op jullie bedrijf wat negatief zou zijn
Beste Pierre, dit is één van de mooiste reviews die we kunnen krijgen. Ontzettend bedankt daarvoor en we blijven natuurlijk altijd klaar staan voor jullie! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
We hebben onlangs een Adria buscamper gekocht bij Wisselink en vanaf het allereerste telefonische contact tot aan de uiteindelijke oplevering zijn we uitstekend geholpen. Het team is vriendelijk, vakkundig en bijzonder servicegericht. Bij Wisselink wordt 'service' met hoofdletters geschreven! We zijn ontzettend tevreden met onze aankoop en de geweldige begeleiding gedurende het hele proces.
Beste Albert, hartelijk bedankt voor deze mooie review en grote complimenten. Fijn om te horen dat u onze service zo prettig heeft ervaren! Veel kampeerplezier gewenst met de buscamper! Diony, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Vriendelijk personeel met goede kennis en zeer behulpzaam !
Beste Rob, hartelijk bedankt voor deze review, de mooie complimenten en met een prachtig eindcijfer! Sascha team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Als gevolg van enkele kleine mankementjes Wisselink geïnformeerd. Wisselink heeft onmiddellijk actie ondernomen en een afspraak gemaakt. Reparaties met nieuwe onderdelen uitgevoerd onder garantie. Nieuwe luifel besteld, welke keurig is gemonteerd en binnen het afgesproken budget. Complimenten voor het personeel vriendelijk, snel en deskundig. A.W. Tuit
Beste A.W. Tuit, hartelijk bedankt voor het grote compliment en deze mooie review. Fijn om te horen dat we alles goed en naar wens hebben mogen uitvoeren voor u! Sascha team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Na enkele jaren een controle beurt voor caravan. Telefoontje: van alles wat, na uitleg en prijsopgaaf wordt toestemming gevraagd voor de werkzaamheden. Alles professioneel gedaan met foto’s van werkzaamheden en vervangen onderdelen. Dit is een aanpak die mij vertrouwen geeft. En de totaalprijs viel ook nog mee. M.a.w. een tevreden klant die dit graag uitdraagt.
Beste Laurens, super dat we u zo, naar tevredenheid en met vertrouwen hebben kunnen helpen! Hartelijk bedankt voor het uitdragen en nog veel kampeerplezier met de caravan gewenst! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Beste Leo, kort maar krachtig, bedankt daarvoor! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Na afspraak vlotte service, duidelijke communicatie en keurig afgehandeld.
Beste Henk, hartelijk dank voor deze super review met het hoogst mogelijke eindcijfer! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Vooraf goed geïnformeerd over o.a. de prijs. Na het uitvoeren van de werkzaamheden opnieuw geïnformeerd over de werkzaamheden en uitleg hoe het een en ander het beste te gebruiken is. Vriendelijke correcte benadering.
Beste Bert, fijn om te horen dat u onze service zo prettig heeft ervaren! Wij waarderen het zeer dat u deze review voor ons achterlaat. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde
Mercatorstraat 19
7131 PW Lichtenvoorde