goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Vriendelijke ontvangst, goede afspraken, klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima ervaring wij hebben hier onze eerste caravan gekocht en zijn zeer vriendelijk en professioneel geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, hulpvaardig en prettig geholpen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig geholpen, mooie caravan die klopt met de omschrijving, afspraken goed nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top uitleg en vriendelijke personeel !
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, betrouwbaar en afspraken na gekomen!\r\nVriendelijk en service gerichte medewerkers.\r\nTOP!\r\nWij zijn dan ook erg tevreden met onze aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden een zeer prettig contact met Jelle Bader. Door onze bijzonder omstandigheid begreep hij dat wij een vertrouwenspersoon nodig hadden. Dat is prima verlopen. Ook Roy van de werkplaats was ons uiterst van dienst.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer goed geholpen bij de aanschaf van de caravan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf, zeer klantvriendelijk, en houd zich uitstekend aan de gemaakte afspraken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 21 november Adria Twin camper gehaald . Prima uitleg gekregen bij aflevering. Bedankt voor het mooie pakket streekproducten dat we meekregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg, wel jammer dat de bij geleverde gasflessen leeg zijn, wij hadden gevulde verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen, aardig personeel, tot nu toe zeer tevreden met de aanschaf van onze tweedehands buscamper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een andere caravan kwamen we via de website bij jullie terecht. Correct advies en afhandeling. Kortom een zeer tevreden klant. Met de aangekochte caravan meteen 14 dagen op vakantie gegaan. Geen verborgen gebreken ontdekt. Perfecte caravan samen met een mooie vakantie..

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop Eriba 430 touring. Helaas is de Omnistore luifel er slordig opgezet en schoot deze bij het eerste gebruik los en was de afwerking niet naar behoren.\r\nEen en ander is uiteindelijk naar wens hersteld.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk personeel,goede ontvangst.\r\nervaren als heel prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke deskundige hulp bij de aankoop van onze caravan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nog toe goed, heb nog een afspraak staan. Benieuwd hoe men daar mee omgaat.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaarong vriendelijk goede service. Alleen wat aandacht gemogen over juiste rijbewijs on caravan met auto

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin juli haalde wij onze 12 jaar oude Eriba touring Triton 420 GT op. Alles zou uitgebreid zij nagekeken en gerepareerd voor de ophaaldatum. Bij aankomst bleek de binnenverlichting niet te werken. Dat werd ter plekke opgelost dachten wij. Enkele dagen na het ophalen bleek er een scheurtje in een van de voorraden te zitten. Volgens Wisselink moet dat na het ophalen gebeurt zijn en was het dus een verzekeringszaak. De verzekering vroeg een reparatie kosten schatting. Twee weken na onze vraag aan Wisselink en nabellen over een kostenraming hebben we nog geen antwoord. Ook bleek van het linker voorraad de geleiding van het rolgordijn los te zitten omdat de schroefjes uitgelubbert zijn. Al met al zijn we na de euforie van deze mooie aanschaf teleurgesteld over de service die te wensen overlaat.

Mercatorstraat 19

7131 PW Lichtenvoorde