goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst, vriendelijk en ongedwongen sfeer. Bedrijf geeft een professionele en vertrouwde indruk. Zeer klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de firma Wisselink zijn wevop een heel prettige manier geholpen. Toen we na aankoop enige mankementen een de caravan hadden zijn die ook op een prettige en correcte manier afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we hebben heel goede ervaring met dit bedrijf. Uitermate vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een occasion caravan Eriba Pan Fashion 1992 bij hen gekocht. Alles klopte volgens de beschrijving op de website. Mooi, deskundig en zeer betrouwbaar bedrijf en nemen op zeer vriendelijke (Achterhoekse wijze) de tijd voor de klant. Ook was er nog een klein probleem na aankoop maar dit is zeer klantvriendelijk opgelost! Een aanrader!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een erg mooie caravan gekocht bij de firma Wisselink. Tav de inruil van de onze oude caravan waren ze wel erg kritisch.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf, zijn zeer flexibel en geen vraag is te veel. Na aflevering kwamen we er achter dat een voet van een lampje gebroken was, 1 mailtje gestuurd en de volgende dag reactie dat ze een nieuwe bestellen en opsturen. Super geregeld!!! Wij moesten 200km rijden maar zeker de moeite waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen goede ervaringen met dit bedrijf. We hebben hier een z.g.a.n. tweedehands caravan gekocht en onze vorige caravan ingeruild. Bij inruil bleek onze oude caravan lichte hagelschade te hebben. Met het blote oog niet waarneembaar, maar onder TL licht in de werkplaats waren idd enkele putjes te zien. We hadden dit zelf niet (bij daglicht) geconstateerd, dus dit was erg vervelend omdat we altijd erg zuinig met onze caravan zijn omgesprongen. Wisselink stelde voor dat hiervoor onze verzekering ingeschakeld kon worden, hetgeen we gedaan hebben. We hebben geen reactie meer ontvangen en vermoeden dat het verzekeringsgeld is opgestreken, er geen reparatie heeft plaatsgevonden en de caravan met lichte hagelschade is verkocht. Bij een onderhoudsbeurt na een jaar van onze caravan, bleek deze caravan ineens ook hagelschade te hebben. We zijn er van overtuigd dat de caravan die zomer geen hagel heeft gehad en de caravan staat daarnaast altijd overdekt. Ook deze schade konden we natuurlijk laten herstellen. Dit vonden we toch wel erg verdacht worden en vervelend. We hebben dus een caravan gekocht met hagelschade (ook hier met het blote oog niet waarneembaar). Dit komt de betrouwbaarheid niet ten goede. Na deze ervaring voel ik mij bekocht en kom ik niet meer terug bij deze organisatie.
  • Reden bezoek Onderhoud

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste contacten waren goed. Bij definitieve beslissing over aanschaf en inruil, werd er al poging gedaan om de inruilwaarde van de oude caravan te verlagen terwijl er al een prijs was afgesproken.\r\nBij ophalen van de gekochte caravan bleek dat een verkeerde stekker aan de caravan was gemonteerd. We werden met een verloop naar huis gestuurd en het advies om de stekkerdoos aan de auto maar te laten vervangen. De mover werkte bij het aankoppelen niet helemaal naar behoren, maar dit zou komen door de storende werking van mobiele telefoons. Een week later zijn we op vakantie gegaan en toen kwamen een aantal gebreken te voorschijn: bovenkastje los, deurkruk van toilet los, draad van de hoofdstroomaansluiting (230 Volt) los. Mover werkte helemaal niet meer. Bij thuiskomst gemeld aan Wisselink: advies was, laat de accu van de mover maar doormeten door een plaatselijk bedrijf. Toen bleek de accu defect te zijn. Doorgegeven aan Wisselink, maar er kwam geen reactie meer. Bij de koop was afgesproken dat de caravan een totale onderhoudsbeurt zou krijgen. Achteraf blijkt dat die niet of niet volledig is uitgevoerd. Uiteindelijk hebben we maar zelf een nieuwe accu laten plaatsen omdat de volgende vakantie alweer aanstaande was. Overige gebreken zelf gerepareerd.\r\nNa veel heen en weer gebel en gemail hebben we uiteindelijk van Wisselink een tegemoetkoming gekregen van € 100,-\r\nAfgezet tegen de ellende, is dit niet meer dan een tegemoetkoming, kostendekkend was het zeker niet.\r\nWisselink: behandel je klanten beter en netter.\r\nKoper: mag goede afspraken en laat alles vast leggen en controleer alles voor je een handtekening zet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze 15 jaar oude Eriba Triton had vochtschade opgelopen en we hadden last van mieren in de caravan. De schade is door Wisselink, ondanks dat het hier een oudere caravan betrof, kosteloos gerepareerd. Deze reparatie was complex en er zijn veel uren in gaan zitten, zeker ook om de juiste wandbekleding te vinden. De binnenwanden zijn mooi van een nieuwe bekleding voorzien en de caravan is zowel onder als boven opnieuw afgedicht. Van ons krijgt dit bedrijf een dikke pluim voor service en vakmanschap.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Mercatorstraat 19