Goede service, fijne mensen.

Vrij recent een Knaus caravan gekocht bij dezd zaak. Vanaf eerste contact tot oplevering uitstekend geholpen. Alle tijd voor de uitleg genomen zowel in verkoopproces als bij de aflevering. Helaas na een week een klein probleem met de koelkast, prima geholpen dus ook als er service nodig is geven ze thuis. Hier een tevreden klant dusver.

Hele goede service!

We kwamen voor een Fendt, maar uiteindelijk met een prachtige Hobby de winkel uit gelopen. Hele goede uitleg en service. Op elke vraag een antwoord en ook eerlijke antwoorden. Kortom, zeker een aanrader.

Klantvriendelijk en correct

Men zegt wat men doet, en doet wat men zegt!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professioneel bedrijf met vakkundige mensen

Duidelijk, transparant en professioneel. Ga zo door!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer vriendelijk en toch zakelijk.

Na een prettig welkom van de verkoper van campers, kregen wij uitgebreid de tijd om rond te kijken. Vervolgens kregen we een goede uitleg over de camper waar ons oog op viel. Dezelfde middag zijn we na onderhandeling gekomen tot een goede afspraak over inruil en aankoop van een buscamper. Duidelijk, respectvol en vriendelijk. Een super nette camper/caravan zaak.

Professioneel en goede klantenzorg

Ik kocht een tweedehands Fendt caravan met inwisseling van mijn vorige caravan. De Fendt moest ingevoerd worden naar België. Alles verliep vlot en makkelijk dankzij de goede zorg van de verkoper Nick. Wisselink is een bedrijf die ik zou aanbevelen aan kennissen en vrienden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken

Prachtige caravan gekocht en keurig geholpen. Prima dealer!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima bedrijf met klantvriendelijke benadering

Na een rondgang langs de aanwezige campers, uitgekomen bij de camper die we tenslotte gekocht hebben. De klantvriendelijke en uitgebreide uitleg van Ronald tijdens de verkoop en aflevering van de camper was prima. Op de dag van ons vertrek voor een vakantie dook er een probleem op, dat op een snelle en adequate wijze door Jelle en Ivo is verholpen. Kortom, een bedrijf dat wij van harte aanbevelen!

Perfekt

Bij de aankoop van onze caravan werden wij door alle medewerkers zeer vriendelijk en tegelijk professioneel ontvangen. Wij kregen een duidelijk antwoord op alle onze vragen en ook een kleine demo was zelfs mogelijk. Wij zouden jullie aan iedereen aanraden. Met vriendelijke groet, Familie Winnepenninckx

• Deskundigheid/Vakmanschap

Echt heel vriendelijke mensen maar onderhandelen over de priijs niet mogelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekend advies en service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij aankoop van onze camper moesten er aantal dingen gebeuren en is soepel verlopen en zag er prima uit

goed en betrouwbaar bedrijf

we zijn er erg vriendelijk geholpen zonder gepush. toen we onze caravan kwamen ophalen is alles tot in de puntjes uitgelegd zonder haast

Perfect geholpen.

Een gebruikte caravan gekocht bij jullie. Vriendelijk geholpen met een kopje koffie. Zeer blij met de aankoop

Zeer fijn geholpen.

Prima geholpen,

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Geweldige ontvangst met een goede uitleg over de in en verkoop caravan, zijn zeer tevreden .

Top Service

Hele goede ervaring gehad, goede uitleg en top service met vriendelijk personeel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ze zijn op de klant gericht, behulpzaam en hebben de kennis in huis

Werden zeer netjes geholpen en alles werd goed uitgelegd door een technische man van de werkplaats en er werd ook direct een kleinigheidje aan onze caravan verholpen. Ze namen alle tijd voor ons; zowel bij het verkoopgesprek als bij het afleveren.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima ontvangen en alles netjes uitgelegd.

Bus Camper gekocht (zwart) naar tevredenheid

Lekkere No nonsense klantenervaring

Een camper kopen doe je niet zomaar even. Het vakmanschap en de klantenbenadering van het personeel maakt het dat je je direct thuis voelt, waardoor je makkelijker tot de aankoop over gaat.

super service !!

14 dagen geleden een kijk afspraak gemaakt ,we werden ontvangen met een kopje koffie (ook al of we wel of niet kochten )door Maik Bergevoet .Hij heeft echt de tijd genomen om ons alle duidelijke informatie te geven over de aankoop van de caravan.De caravan was helemaal fris schoongemaakt van binnen en buiten , echt helemaal top! En nu na 14 dagen later staat de caravan alweer bij ons in de buurt in de stalling, dus gekocht!! Ook weer bij het ophalen een duidelijke uitleg gehad over hoe alles werkte in de caravan en weer alle tijd genomen hiervoor door monteur (naam vergeten).Ik raad daarom echt de firma Wisselink Caravans aan en heeft voor ons de 5 sterren dik en dubbel verdient !

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, hulpvaardig, professioneel en vakkundig

Via Internet (en op basis van de reviews) bij Wisseling in Lichtenvoorde terecht gekomen. Wij werden hartelijk en vriendelijk te woord gestaan en meteen van koffie voorzien. Wij kregen alle tijd om rond te kijken en vragen te stellen. Alles werd goed uitgelegd en in alle rust besproken. Er was geen enkele druk om te kopen. Wij zijn super geslaagd bij de koop van een camperbus. Alle lof aan Niek Meijer die ons bij de aankoop heeft begeleid. Alle afspraken zijn nagekomen en de service was uitstekend.

Kundig en zeer klantvriendelijk

Onze Pössl bus bij Wisselink gekocht en ons oude camper ingeruild bij hen. We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, hoe ze meedenken en alle tijd voor je hebben. Ook hij het ophalen van de nieuwe camper, een goed uitleg gehad en weer alle tijd om alles door te nemen en te regelen. Super! En dan op de koop toe, ook nog een mandje met lekkernijen krijgen….

• Deskundigheid/Vakmanschap

Word netjes ontvangen en deskundig door de medewerkers geholpen. Alle tijd nemen ze voor je .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zo hoort dienstverlening te zijn!

Vanaf het eerste contact (rondleiding) tot het afleveren van de camper een super fijn gevoel. Aandacht voor ons als klant, meedenken en adviseren. Tevens afspraken nagekomen. Zo hoort dienstverlening te zijn! Dikke pluim voor het team. Zelfs nog tips gekregen voor de eerste tripjes.

Mercatorstraat 19

7131 PW Lichtenvoorde