perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, alles wordt goed uitgelegd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gezellig, leerzaam en zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen met Laura heb ik altijd erg fijn gevonden, er was altijd een fijne sfeer in de auto (soms iets te gezellig haha). \r\nOok bij mijn dipje vlak voor mijn rijexamen heeft ze meteen alles ingezet om te zorgen dat ik toch zou slagen. Dit alles heeft gezorgd dat ik met vertrouwen in de auto zat bij mijn examen en deze dan ook in een keer heb gehaald.\r\nIk zal jullie zeker aanbevelen als iemand op zoek is naar een rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldig heb altijd super leuke lessen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I feel very happy to select especially this school and I passed exam from the first try!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool! Veel ervaring opgedaan, en zeer zeker begeleiding gehad gedurende het leerproces.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben enorm te spreken over deze rijschool. Doordat ze kleinschalig zijn, weten ze wie ze voor zich hebben en kunnen ze je ook erg goed op je gemak stellen zonder ook maar één moment hun concentratie te verliezen. Het waren gezellige rijlessen en ben voor alles in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en deskundig advies, prettige sfeer in de auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben nou bijna halverwege het halen van mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen bij dit bedrijf. Ik heb het meeste bij Rob gelest en paar keer bij Laura i.v.m. mijn schooltijden. Ik ging altijd met plezier lessen. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen hebben mij goed op weg geholpen naar m\'n examen, zodat ik deze in één keer heb kunnen halen. Prima lessen van een deskundige instructrice.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige samenwerking, vaak gezellig in de auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kijk altijd uit naar een rijles. Nooit teleurgesteld uitgestapt en zou het zeker aanraden om hier rijles te nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool waar je U tegen kunt zeggen!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool. Laura heeft me serieus maar ook op een gezellige manier begeleid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positieve ervaringen, leuke lessen, goede begeleiding. Bij problemen of vragen werd ik altijd heel erg snel geholpen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Autorijschool Vrancken heb ik alen maar goede ervaring\r\nmeegemaakt!!!! Jullie zijn top!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn rijbewijs behaald nadat ik hier 5 mogelijkheden voor nodig heb gehad. Hoewel het zo moeizaam ging lag dit niet aan deze rijschool, alles werd door deze rijschool goed afgehandeld. Hierdoor beveel ik dit bedrijf aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een rijopleiding met kwaliteit, goede gepaste feedback tijdens de lessen, kennis van zaken en altijd een goede sfeer in de auto. aanrader!

Berg 120

5508AZ Veldhoven