perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een goed en fijn bedrijf, mijn broers hebben daar ook gezeten en heb het ook mijn vriendinnen aangeraden, gewoon omdat je confortabel in de auto zit en het allemaal duidelijk uitlegt aan je..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met autorijschool Vrancken goede ervaringen. Ik heb daar ook mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren goed, en op een leuke manier dus elke les was weer iets om naar uit te kijken. Rob is persoonlijk een hele vriendelijke man die alles goed kan uitleggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je krijgt ervaring in een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Je voelt je ontzettend op je gemak ik de auto!

Berg 120

5508AZ Veldhoven