Zeer vakkundig en snel geholpen.

zeer goed

n.v.t.

Goede service vlotte bediening en altijd vriendelijk

Altijd top! Klantgericht, duidelijk, overleg.

Altijd prettig en klantgerichte hulp. Wordt vooraf geïnformeerd over de te verwachten kosten. Denken mee. Top!

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijke mensen die je zeer goed te woord staan. Komen altijd een afspraak na.

Zoals het hoort

Direkt geholpen. Eigenlijk zoals het hoort:ouderwets goed

Betrouwbaar bedrijf.

Goede communicatie rond repareren van mijn auto. Duidelijke uitleg.

Uiterst behulpzaam en deskundig

Voor mijn defecte kachel had ik een afspraak gemaakt. Na een defect onderdeel vervangen te hebben moest de kachelbediening ook vervangen worden. Hiermee was de storing verholpen. De airco was al langer kapot, maar ook daar hadden ze het lek gevonden. Deze reparatie loopt echter nog onder coulance bij een andere garage. Alles binnen een dag opgelost.

Als vanouds prima geholpen met een welkom gevoel.

Een garage bedrijf waar de klant nog persoonlijke benadering krijgt en er tijd voor je wordt genomen. Zeker een aanrader.

Blijft topservice!

Ik baseer mijn ervaring met dit garage als jarenlange vaste klant

Prima service.

Duidelijke informatie over werkzaamheden. Beschikbaarheid leenauto en volop "meedenken"

Je wordt direct geholpen. Super.

Vriendelijk en klantgericht

Goed bedrijf

Zeer betrouwbare garage waar de mensen met je meedenken.

Na een vlot gemaakte afspraak bracht ik de auto op de bewuste datum naar de garage. De beloofde leenauto stond klaar. Na een telefoontje van Doorten dat de auto klaar stond, heb ik de opgehaald. De rekening was zoals afgesproken, ondanks dat er nog een paar dingen extra waren gedaan.

hulpvaardig

Er wordt veel hulp geboden

Klant gericht en zeer correct

Korte lijnen vind ik heel fijn in dit bedrijf

Vriendelijk, goede ontvangst

Heel prettig

Een prettig bedrijf met kundig en klantvriendelijk personeel

Geen poespas. Gewoon goed.

Goede service. In ëën keer een goed bod op mijn auto die ik ingeruild heb. Goede uitleg van het hele gebeuren!!

klant vriendelijk en goede service

een bedrijf die zijn afspraken na komen

M'n auto kan weer een jaar vooruit

Zoals altijd weer onderhoud aan de auto laten doen. In overleg bepaald wat er moest gebeuren. Ook zaken waarvan ik dacht dat ze moesten gebeuren bleken niet noodzakelijk. Weer prima uitgevoerd! Dsnk!

Betrokken en persoonlijk

Een bedrijf waar persoinlijke service nog heel normaal is!

Hier is nog persoonlijke aandacht en service een feit! Er wordt met je meegedacht wanneer dat nodig is , de service is correct en het bedrijf komt hun afspraken altijd na. Ik ben in al die jaren nog nooit teleurgesteld. Er staat altijd een keurige leenauto klaar en nooit " gedoe".

Zeer tevreden.

Gewoon heel goed, vriendelijk en deskundig.

Industieweg 68

7903 AK Hoogeveen