perfekte service

perfekte service

Ben hier niet voor niets al 20 jaar klant

Altijd vriendelijk, snel geholpen, indien mogelijk helpen ze je even tussendoor en altijd kwaliteit. Onderhoud is ook altijd goed en secuur, heb eigenlijk nooit wat met de auto (buiten de beurten om)

Uitstekende service

Een autobedrijf zoals ze er helaas nog maar weinig zijn. Merkdealer, kleinschalig en met een uitstekende service en vakkennis.

Altijd prima en vriendelijk geholpen

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Minpuntje is wel dat de reparatie afdeling te klein is.ze hebben maar 1 hefbrug tot hun beschikking.daarom moet je soms langer wachten bij reparaties.

Goede service en aardige mensen.k

Goede bekwame service.

Vriendelijk, duidelijk en eerlijk

zoals altijd positief

Snelle service en lekkere koffie.

Betrouwbaar, gemaakte afspraken worden nagekomen

Het is voor mij belangrijk dat gemaakte afspraken worden nagekomen, geen smoesjes o. I. d.. Voel mij prettig in deze relatie.

Zeer snelle persoonlijke service.

Meestal kan direct gekeken worden naar de storing. Dezelfde ochtend kon ik .eten doorrijden.

Zeer goede service.

Uitstekend, meedenkend en vriendelijk. Zijn zeer tevreden.

Supergoede garage waar service de standaard is

Hier snappen ze wat mijn auto wil, maar ook wat ik wil. Goede communicatie en eerlijke en heldere voorlichting over werkzaamheden. In 37 jaar dat ik klant ben nog nooit een slechte ervaring gehad. Dat zal ook vast zo blijven verwacht ik.

Goede hulp in noodsituaties

Na één telefoontje werd spontaan de noodzakelijke hulp geboden en niet eens aan een auto van het dealermerk maar aan een oude SRV Spijkstaal melkboerenauto met startproblemen.

Altijd goede ervaringen

Vlotte en snelle service

geweldig

tijdsbestek en bediening super

Keurige persoonlijke professionele houding!

Dit bedrijf doet wat die zegt en zegt wat die doet. Lijkt zo simpel maar vind dit soort bedrijven nog maar in deze tijd. Altijd een persoonlijke benadering, keurig op tijd en er staat altijd een nette leenauto klaar. Ze zijn goed bereikbaar en service gericht. Gewoon een top bedrijf! Patricia Klaver

Het lijkt op thuis komen!

Mede het feit dat de voer taal in het Drents is komt dat plezierig over.

Ook voor mijn oudere Daihatsu het juiste adres.

Mijn 15 jaar oude Sirion2 weggebracht voor onderhoud. Alle klachten zijn keurig verholpen voor een, naar mijn mening, schappelijke prijs. Ik ben erg tevreden.

Altijd heel goed

Ik wordt altijd goed geholpen erg klantvriendelijk

Een goed en fijn bedrijf

Ze zijn klant vriendelijk en hebben een makkelijke site om een afspraak te maken en je wordt er goed geholpen.

Goed en snel geholpen.

Nvt

Uitstekend!

Zeer tevreden over het bedrijf Koop Doorten. Inzichtelijke nota. Goede service. Kreeg een prima auto mee.

Altijd plezierig geholpen

Goed en vakkundig