Betrouwbare garage

Wordt heel snel op gelost .als wat is kan je zo naar toe rijden. En probeer ze je direckt als mogelijk is en kan .je te helpen . Ook heb je steun en advies nodig als iemand tegen je auto gereden heeft .en e bnt via hun verzekerd gaan ze persoonlijk ook voor je aan de slag en gaan ze bellen en regelen . Super team en eerlijke betrouwbare grage .

Bewezen betrouwbaarheid.

Al ruim 40 jaar de enige garage waar ik mijn auto aan toevertrouw.

gastvrij en duidelijk wat de kosten zijn

Een paar dagen voor de garage afspraak verzwikte ik mijn voet. Ik kon wel naar de garage rijden, maar wilde niet in een onbekende leenauto rijden. Ik kon in een rustige koffiehoek gaan zitten en werd me verschillende keren koffie aangeboden. Twee monteurs werden aan het werk gezet zodat de verblijftijd beperkt werd! Een positieve ervaring.

Heel positief!

De technische assistentie was zeer snel, zelfverzekerd en met een perfect resultaat.

Klant vriendelijk, goede service, en zeer correct

Vakkundig garage

Gewoon een fijne garage. Vriendelijk personeel.altijd behulpzaam

100%

Zo werkt een goede garage

Zeer klantvriendelijk

Onze auto ging naar de garage voor een nieuwe uitlaat. Monteurs zijn vriendelijk en deskundig. In de showroom werd ik ontvangen met een kopje cappuccino en kon ik wachten. Ondertussen werd mijn sleutel, waarvan een van de knopjes af was gemaakt en het batterijtje vervangen. De auto was binnen een uur klaar. Service is top.

Prima service. Meedenkend en oplossing gericht.

Zie bovenstaande.

Vertrouwd

Gemoedelijk en kwalitatief goed!

Ben ik geen zin voor nodig, maar 1 woord: TOP

Plezierig, behulpzaam, betrouwbaar. Hier wordt nog "ouderwetse" service gegeven; dat is precies wat ik zoek bij een garagebedrijf.

Snelle service

Denken mee

Een kundig bedrijf dat aandacht heeft voor zijn klanten.

Bij van Doorten word je vriendelijk ontvangen met een lekker bakje koffie. Je word snel en vakkundig geholpen. Men neemt de tijd om het een en ander uit te leggen. De persoonlijke aanpak geeft vertrouwen!

Komen afspraken na

Prettige samenwerking met deze zaak,vlotte service niets op aan te merken.

vriendelijke, vlotte en terzake ontvangst en afhandeling

Prettig en goed

Goede en prettige manier van ontvangst en goede service.

zie hierboven

fijne garage

Hier is een klant nog klant

Alles gaat in overleg.

zeer goede service

vriendelijke mensen ga zo door

Is elke keer goed

Goeie en snelle service

Het bedrijf denkt goed met de klanten mee!!

Prima service ,Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede koffie en altijd een vriendelijk woord.

Super bedrijf

Altijd behulpzaam en deskundig!

Prettige garage

Prima service en vakkundig advies

voor

vriendelijk, behulpzaam