Direct geholpen en op prettige manier

Telefoontje gepleegd en probleem gemeld , kon direct komen probleem geanalyseerd en probleem opgelost.

zeer goed, als vanouds.

afspraak gemaakt voor klein onderhoud. Keurig op tijd geholpen, onder het genot van een bakje thee een fijn gesprek gehad met de eigenaar.

Goede service en erg klantvriendelijk

Ik kan altijd terecht goede kwaliteit en klantgericht Vriendelijk personeel

Klantvriendelijk.

Wij hebben sinds enkele jaren een auto van garage Doorten. Het onderhoud laten we ook door deze garage doen en dat bevalt prima. Bij problemen kunnen we altijd terecht en er staat ook meteen een leenauto klaar. Er is goed overleg over reparatie en kosten. Prima service, prettige samenwerking en klantvriendelijk.

slechte ervaring

Met veel plezier een auto gekocht hier een half jaar eerder, ook goed contact met de oude baas. Nu kreeg ik een mail, hiep hiep hoera, uw auto is 1 jaar. Dus afspraak gemaakt. Ik kreeg een rekening van 254 euro, normaal staat daar 204 euro voor. Ik heb mijn afspraak in de buurt afgezegd, want vond dit een strakke actie, gratis controle en gratis bijvullen, met de oude baas gesproken dat eerste beurt veel goedkoper zou uitvallen. Zijn zoon was er nu, kreeg wel een flesje met koffielikeur, die heb ik meteen weggegeven. Ik heb geklaagd dat conform zijn mail dus de vloeistoffen bijvullen gratis was of zou zijn. Zijn reactie was vervangen? gratis. Volgens mij kan hij niet lezen, en als je meerkosten heb geef dat dan aan! Maar 254 euro rekenen en niet bereid zijn korting te geven, ik had gedacht dat het rond de 120 euro zou kosten, daar er pas het laatste halfjaar mee is gereden, nu had hij ongevraagd vloeistoffen bijgevoegd waar ik niet om gevraagd had, daarnaast heb ik bijna 200 km gereden, omdat ik dacht dat de jonge baas net zo betrouwbaar zou zijn als de oude baas. Niet dus, meer reken dan standaard beurt kost, iemand blij maken met een dooie mus en dubbel tarief rekenen, ga zo door, dan wordt het lekker chillen voor het oersoneel wat ze in dienst hebben. Nee, niet tevreden en nee geen goede oplossing door zoonslief van dit bedrijf aangedragen. Rekening betaald, maar ga daar dus niet meer naartoe, heeft mij bijna 300 euro gekost,(ook flinke afstand gereden)

Goede ervaring

Je wordt er goed geholpen

Goede service en vriendelijke medewerkers

Al jaren onderhoud met 2 Mitsubishi’s. Bevalt uitstekend. Erg meedenkend, behulpzaam, goede service en auto’s lopen goed!

Geweldige garage Vriendelijke personeel Vakkundig

Top uitgevoerde beurt

Auto gebracht, maar een week te vroeg, was echter geen probleem, in behandeling genomen en keurig afgerond.

Simpel weg heel goed

Waar voor je geld!

Doen wat er gezegd wordt, zonder poespas. Eerlijke prijzen en vakkundig advies.

prima service

Goede ontvangst en uitleg wat er allemaal gedaan is.

Geen enkele opmerking

Valt niets aan toe te voegen

Top service

Uitstekend geholpen. Echter vakmensen. Ze hebben onze bestelbus weer als nieuw opgeleverd!

Klantvriendelijk

Mijn auto had onderhoud nodig. Er worden geen onnodige dingen gedaan om de prijs op te drijven. Gratis leenauto ter beschikking. Auto op afgesproken tijd klaar. Klantvriendelijke benadering.

Prima dealer, ging snel goed in op vragen

Goed prima dealer

Uitstekende service

Uitstekende service, goed en vriendelijk geholpen

Fijne snelle service

Betrouwbaar, correct, klantvriendelijk en goede service.

Ik kom hier al een aantal jaren en wordt altijd goed geholpen. Ben tevreden over Autobedrijf Koop Doorten en dat geeft mij een goed gevoel.

Gewoon goed

Uitstekend, behulpzaam. Prima sevice

Prettig en betrouwbaar

Prettig en betrouwbaar

Goed hoor

Ruim voldoende

Prima autobedrijf!

Kundig en zeer vriendelijk!

Persoonlijke behandeling !

Vriendelijk, correct, kleinschalig en kwaliteit !

Industieweg 68

7903 AK Hoogeveen