ik .ben heel goed geholpen , ben erg blij met jullie
Onze ervaring bij voskuilen en dochters is top. We hebben er al diverse auto,s gekocht. Bij de koop altijd top geinformeerd over het wel en wee van de auto. Aflevering is ook altijd top geregeld. Altijd goed geholpen door zeer vakkundige en zeer vriendelijk personeel. Niets is te veel bij voskuilen. En als er problemen aan de auto zijn buiten de reguliere beurten om dan kan je eigenlijk gelijk langs komen en dan word je geholpen. Vakgarage Voskuilen en dochters is een top garage
Al 16 jaar zijn Ernestine en Henk Voskuilen en het team van betrokken werknemers betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk bij zowel aankoop als onderhoud van mijn Audi. Recent is de derde auto aankoop dankzij hun persoonlijke toewijding geheel naar mijn tevredenheid afgerond. Een (h)echt familiebedrijf!
Soms kom ik met een voor mij groot probleem en dan is het geweldig te horen “ geen zorgen we gaan het oplossen “ Een garage die geeft om zijn klanten. 5 sterren is eigenlijk te weinig
Vrijdagmiddag kwart voor vijf. Auto start niet. Gebeld. Voskuilen kwam direct naar ons huis. Tijdelijke oplossing, zodat we naar Voskuilen konden rijden. Diverse monteurs hebben meteen aan de auto gewerkt. Goede sfeer, het was inmiddels al lang officieel weekend, en snelle service, zodat we weer veilig de weg op konden gaan. Hartelijk dank
Men probeert altijd om je zo snel mogelijk te helpen, zodat je weer veilig de weg op kan.
Mijn verlichting stond te laag . S'middags gebeld de volgende dag geholpen.
Gastvrije ontvangst. Snelle service en daarna weer extra blij met mijn nieuwe bolide. Op naar de komende jaren. Vertrouwd en kwaliteit.
Goede service, er wordt goed met je meegedacht.
Bij Voskuilen weten ze wat de klant zoekt: een menselijke behandeling
Weliswaar een "simpele" APK, maar alles klopte: eenvoudig plannen, duidelijke respons, snelle en goede uitvoering en bijzonder goede respons aan de balie. Enige klacht was dat het regende op de dag... :)
De banden moesten vervangen worden. Ze zagen ook versleten remblokken. Dus meteen ons gebeld of er iets aan gedaan moest worden. Meteen met de prijs erbij
Alles volgens afspraak en tijdsplanning
APK volgens afspraak geregeld. Blij mee.
Verlichting fietsendrager hielt ermee op. Weggebracht voor onderzoek. Defect gevonden en herstelt.
Bij binnenkomst gelijk een gezellige sfeer. Zij wisten mijn kenteken beter als ik. Goede afspraken gemaakt Fijn dat je wordt gebeld over hoe en wat. En mijn auto was na afloop ook nog gewassen.
prettige sfeer, duidelijkheid over ingrepen en kosten, goede kwaliteit van de monteurs.
Zeer goed bedrijf en openheid en duidelijke expertise, goede inschatting van de reparatiekosten en vriendelijk receptie medewerkers. Lof voor deze vestiging
Moest even een lampje in en je werd gelijk geholpen
Een lekke niet alledaagse band moest snel worden vervangen i.v.m. ziekenhuisbezoek familielid. Super fijn dat ik zo klantvriendelijk en snel ben geholpen!
Mijn eerste ervaring als met Voskuilen als klant met mijn auto. Service uiteindelijk erg vriendelijk en goed. Moest wel even wennen aan de manier van afspreken, dat liep niet helemaal goed.
Zie hierboven
altijd vriendelijk.
duidelijke afspraak en goede service