Voor kleine herstelwerkzaamheden wordt altijd tijd gemaakt zodat je als klant niet te lang hoeft te wachten.
Kleine of grote werkzaamheden, het maakt ons niet uit. Wij zullen ons altijd inspannen om u zo goed (en snel) mogelijk mobiel te houden. Groeten Team Voskuilen
Duidelijke informatie en komen de afspraken na.
Een garage met vriendelijk en kundig personeel en bij vraagstellingen altijd meedenkend. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
Zoals altijd goed geregeld.
Communicatie en service zijn top
Gebracht voor bandenwissel en reparatie van raam bedieningsmechanisme.
Er word goed geluisterd en daarna word er gehandeld.
alles prima geregeld, grote beurt, nieuwe banden en ook nog door de wasstraat/ gestofzuigd! Cappucino ook goed ;-). Fijn geholpen aan de balie. Prettige regeling leenauto.
Prettig om te weten dat u het zo ervaren heeft en bedankt voor de leuke review. We laten het ons personeel weten. Dergelijke reviews zijn een motivatie voor het hele team.
Na mij melding dat na de werkzaamheden de camera van de auto niet meer werkt is er direct een plekje vrij gemaakt om dit alsnog op te lossen. Foutje is menselijk en bij Voskuilen wordt het ook netjes opgelost.
Bedankt voor deze mooie review, fijn dat u het zo ervaren heeft. Wij doen er altijd alles aan om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen.
Vriendelijk Vakkundig Goede prijs/ kwaliteit
Ik had een uur geleden gebeld en kon dezelfde dag nog terecht met mijn hulpvraag. Ze deden er alles aan om nog voor sluitingstijd mij te helpen, zodat ik met een gerust hart het weekend kon ingaan. Superblij ermee.
Hopelijk heeft u een goed weekend gehad. Wij doen er altijd alles aan om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen en bedankt voor de goede review.
Prima garage
Goede service voor het onderhoud en APK. Ben eerst gebeld met de kosten om af te stemmen of dit akkoord was. Bij het ophalen een onderhoudsabonnement besproken en direct kunnen regelen.
Mijn auto met motorstoring gebracht. Weer 4 uur heen en weer kunnen rijden. Wel een leenauto gekregen, maar dit is nu de 3e keer heen en weer rijden voor mij. Over benzinekosten wordt niet gesproken. Eerder dit jaar contact gehad dat k niet tevreden ben over de auto gezien het olieverbruik. Ook nu is weer geconstateerd dat in 1.5 maand 1.3liter olie verbruikt is. Hier wordt niet over gesproken of iets aan gedaan.
Zomer-/Winterbandenwissel en opslag was netjes geregeld zoals afgesproken. Inclusief een leenfiets die klaar stond.
Advies over mijn banden, voor de winter waren mijn banden niet meer echt goed. Het advies, laat voor de winter nogmaals de banden controleren of het veilig is om de winter ermee door tegaan!
De garage belde zelf terug voor het maken van een afspraak. Verder is onze vraag serieus opgepakt en opgelost en hebben ze onze auto ook nog keurig gewassen!! En erg vriendelijk personeel, dus een echte aanrader deze garage.
Vriendelijk, snel en goede service
Klantvriendelijk, deskundig en eerlijk bedrijf.
Ik kon vrij snel een afspraak maken en er werd rekening gehouden met wensen/ situatie.
Van oriënteren op een koop tot service na de koop. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en daarna.
Aardige ontvangst en goed geholpen
Al jaren dat we hier onze auto's laten onderhouden en repareren. Prima garage, goed en vriendelijk personeel, en duidelijke offerte waar ook aan gehouden wordt, kortom, ik hoop hier nog héél lang klant te blijven.