Wij zijn hier al vele jaren vaste klant met twee auto's. Altijd goed geholpen en een enkele lastige situatie is altijd heel goed afgehandeld.
Onze diesel heeft niet te voorspellen startproblemen. De garage deed een zorgvuldig onderzoek, waarbij mogelijk oorzaken werden uitgesloten. Uiteindelijk nleek de startonderbreking de boosdoener.
Goede kwaliteit, transparant.
Idem
de verleende service was heel goed en ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde onderhoud aan mijn auto
Vriendelijke mensen, goede communicatie en deskundige monteurs. Daardoor niet de goedkoopste.
Auto had problemen, diagnose gemaakt, probleem verholpen. Kosten zeer redelijk . Dit bedrijf is een aanrader.
Persoonlijke benadering en verstand van zaken
auto gebracht voor uitlaat in de middag weer op gehaald en nog gewassen ook.
Ben al vele jaren klant en ben zeer tevreden over de expertise.
Goede garage! We hebben onze occasion hier gekocht. Betrouwbaar en persoonlijk advies gekregen. Prima service, alles top!
Altijd eerst een prijsopgave voordat er gewerkt wordt
goede service
Nog nooit eerder een auto gehad en dan schrik je als je oranje lampje gaat branden . Goed te woord gestaan en snel geholpen.
Goed geholpen
goede nazorg
Goede snelle service
Zie zin hierboven
Al vele jaren mijn vaste vakgarage. Altijd zeer tevreden.
snel, deskundig, communicatief, vriendelijk, topresultaat
…
goed geholpen
goed geholpen en goede service.