De turbo leek kapot, maar nadere analyse bij Voskuilen leerde dat alleen een klepje kapot was. Terwijl het heel druk was bij hen, hebben ze dat tussen de bedrijven door, toch voor ons gerepareerd tegen een fractie van de kosten van een nieuwe turbo. De auto rijdt weer als een zonnetje
Al jaren lang heb ik mijn auto in onderhoud bij Garage Voskuilen. Ik ben zeer tevreden over de service.
Werd erg snel en kundig geholpen
Goede toegankelijkheid en afhandeling. Wel onduidelijkheid over eventuele korting. Daarover laat communicatie te wensen over.
Na aankoop auto snel een probleem. Telefonische assistentie fijn, daarna bij oplossen probleem goed meegedacht en gelukkig opgelost.
Gelukkig konden we alles snel oplossen en was het maar een kleinigheidje nogmaals onze excuses. Bedankt voor uw reactie en heel veel plezier met de Mini Countryman.
Klantvriendelijk Goede prijs, geen "verrassingen" Auto steeds keurig gewassen meegekregen na beurt of reparatie - wat een verademing, super!
Wat een service bieden jullie, mijn auto is gerepareerd nadat jullie dus hebben opgehaald. En als kers op de taart hebben jullie mijn auto ook gewassen, geweldig! Bedankt voor de goede service.
Al jaren onze vaste garage voor onze autos, we bezitten ook een Toyota Starlet en dit leuke erfstuk is net weer voorzien van ruilbak, koppelingsset plus verse banden dus kan voorlopig weer ingezet voor de kids, prijs is daarbij keurig binnen de perken. Blij mee!
Wat is het toch fijn en lekker duurzaam dat we "oudere auto's" weer betrouwbaar en veilig op de weg kunnen zetten. Een Toyota Starlet is echt een kwaliteits auto die dit zeer zeker waard is.
Ivm operatie was het te ver om naar huis te lopen keurig naar huis gebracht en weer opgehaald.
Fijn dat u een reactie geeft. Bij ons is thuis brengen binnen Houten altijd mogelijk. En dat doen we met plezier. Beterschap en tot de volgende keer.
Ik ben voor het onderhoud en de reparatie van mijn auto al jaren klant bij de garage en mijn ervaringen zijn altijd positief. De laatste keer was de aflevering niet geheel naar mijn wens maar de garage heeft dat adequaat, op eigen initiatief en naar volledige tevredenheid verholpen.
Deze reactie maakt ons echt blij. Zoals bij ieder bedrijf waar mensen werken gaat er wel eens iets fout. Waar het om draait is hoe los je dat op. Wij willen u bedanken dat u ontvankelijk was voor onze geboden oplossingen en uw feedback. Wij verwelkomen u de volgende keer graag weer voor een vlekkeloos bezoek. Ernestine Voskuilen - Sturkenboom
Originele beoordeling
2 banden vernieuwd maar controlesysteem niet gereset waardoor het systeem onderweg waarschuwde voor controle bandespanning. Verder deed de audio het niet meer omdat na het loskoppelen van de accu er geen code was ingevoerd. Tot slot is er bij de werkzaamheden aan het dashboard de dimmerknop van de dashboardvetlichting verdwenen. Eerder steeds positieve ervaringen met de garage. Deze keer ontevreden
Ik ervaar altijd een eerlijke en oprechte benadering. Wordt altijd prima geholpen. Ik ben blij dat ik bij jullie onze auto in onderhoud heb.
Een garagebezoek wordt door de gemiddelde consument niet als aangenaam gezien. Bang voor de kosten en onvoorspelbare uitgaven. Als Vakgarage Voskuilen kunnen we niet altijd een hoge rekening voorkomen. Wat we wel doen is transparantie en overleg over de kosten. Mocht u de volgende keer mee willen kijken naar de onderdelen die vervangen moeten worden dan is dat ook altijd mogelijk. Daarom is deze reactie ons dierbaar, dat u blij bent dat de auto bij ons in onderhoud is. Dank u wel. Dit is waar we het voor doen. Ernestine Voskuilen
Snelle afspraak wachten met koffie
Bedankt voor uw reactie, binnen kort hebben wij een heuse Italiaanse Barista Bar in de showroom dan kunt u wachten onder het genot van een van onze Barista's handgemaakte cappuccino, espresso of lungo. Dan is koffie drinken nog leuker.
Auto voor onderhoud en apk weggebracht. Toch een leenauto meegekregen ivm de regen. In de ochtend netjes geinformeerd waar de kosten op uit zouden komen. Auto eind van de dag gewassen en uitgezogen weer opgehaald!
Een professionele Vakgarage met vakkanjers
Wat wel noodzakelijk is: Uitleg van de factuur wat er vervanging is en hoe het is opgelost. Pluspunt: auto van binnen en buiten gereinigd.
Bedankt voor uw feedback. Normaliter bellen wij altijd voor aanvang van de werkzaamheden. Dit doen wij om aan te geven wat er volgens ons vervangen dient te worden, wat daar de kosten van zijn en om akkoord te vragen om verder te mogen met de betreffende werkzaamheden. Het spijt ons enorm indien wij dit bij u niet gedaan hebben of als u achteraf nog een toelichting had gewenst. Indien gewenst kan ik alsnog contact met u opnemen om de factuur uit te leggen. Wij zullen hier in de toekomst nog scherper op zijn dankzij uw terugkoppeling.
Ze denken echt mee, of rijden een stukje mee om klacht goed te kunnen duiden. Top aandacht en geregeld.
Goede prijs/kwaliteit. Personeel denkt met je mee. Kosten worden vooraf doorgenomen. Werk is goed en netjes.
De wijzigingen in personeel maken het gevoel minder. Daarmee bedoel ik dat de we helaas merken dat de nieuwe erg jonge mannen een andere attitude hebben tegen over de klanten. Heb met verbazing staan luisteren hoe een erg jongeman van een jaar of 20? Tegen een oudere klant van een jaar of 70 sprak alsof ze bij elkaar in de klas zatten. Proberen Utrechts te praten tegen deze oudere klant, echt een matige klant ervaring. Ook de kennis van de vaste oude klanten lijkt volledig verdwenen. Gelukkig zijjn de monteurs nog goed anders zou je acht gaan twijfelen of je nog klant wil zijn. Ik zou zelf een andere klantenreis willen beleven. Dit mag beter Henk en Ernestine
Beste Familie F, bedankt voor uw reactie dit is even een "wakker schut" momentje maar heel waardevol. Ik heb begrepen dat er al contact met u opgenomen is door onze bedrijfsleider en u een goed gesprek gehad heeft. Voorop gesteld dat wij elke feedback belangrijk vinden is dat van een klant die al zo ver terug gaat natuurlijk helemaal belangrijk. Wij proberen ook al groeien we nog steeds altijd te zijn als vroeger. Helaas heb je soms niet helemaal in de hand wat mensen zeggen of doen. Maar we hebben hier zeker wel wat mee gedaan en de bewustwording onder onze mensen is hierdoor extra groot. Heel erg bedankt en hopelijk tot de volgende keer. Henk en Ernestine Voskuilen - Sturkenboom
Vanaf de afspraak tot het gereed zijn keurig op de hoogte gehouden van de planning. Het is prettig dat er contact wordt opgenomen met een duidelijke uitleg over eventuele reparaties en niet onbelangrijk de kosten daarvan.
Heel fijn geholpen bij "noodgeval" van kapotte lamp
Reparaties voor lampjes en olie of vloeistoffen kunnen altijd tussendoor. Graag gedaan.
Fijne garage met goede service, vertellen duidelijk wat er met de auto aan de hand is en welke stappen er gevolgd zouden moeten worden, overleggen altijd eerst met je.
Prima . Goed contact per telefoon
Beste Lezer, Mijn ervaring met Auto Voskuilen is prima. Ik kom er al vele jaren en word altijd goed geholpen. kan iedereen aanraden om bij dit bedrijf een auto te kopen en in onderhoud te nemen,
Het vakmanschap dat "Garage Voskuilen" biedt gaat samen met betrouwbaarheid van de dienstverlening, en met klantvriendelijkheid. Het is de basis voor een hechte relatie met mij als autobezitter.
Bedankt voor uw reactie. Een van onze doelstellingen is het aangaan van een langdurig klantcontact door openheid en transparantie. Tot de volgende keer.