Deskundig personeel. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Vriendelijk personeel. Ik heb het gevoel dat mijn auto hier in meer dan goede handen is. Ik raad iedereen deze garage aan.
Bedankt voor de mooie review! Ons team staat bij het volgende werkplaatsbezoek uiteraard weer voor u klaar. Tot dan!
Klantvriendelijkheid is uitstekend
Goede service komen afspraken na en zijn bereid om snel problemen op te lossen. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Alles is naar behoren verlopen. Vriendelijk personeel.
De jongeman die ik 's morgens aan de telefoon had, probeerde me iets aan te smeren wat niet nodig was. Voorheen sprak ik met mensen die kennis van zaken hadden en niet met gladde verkooppraatjes kwamen. Toen ik m'n auto kwam halen werd ik wel keurig geholpen. Helaas was die jongen er niet meer, want die had ik nog wel even toegesproken. Hopelijk was dit een incident.
De onderhoudsbeurt van mijn auto werd volgens de voorschriften van Mercedes uitgevoerd. Ik werd netjes thuisgebracht en weer opgehaald, De monteurs deden alles om mijn auto weer in topvorm te brengen. Er moest een nieuwe accu in en de ruitenwissers moesten vervangen worden hoewel er pas enkele maanden nieuwe ruitenwissers gemonteerd waren. Omdat ze niet goed waren werden ze toch vervangen en dat hoorde onder de garantie. Vriendelijk personeel aan de balie en ik werd heel goed geholpen door Robin.
Hebben met een goed gevoel onze aankoop bij jullie gedaan.
De auto heeft weer een servicebeurt gehad. Vooraf werd duidelijke informatie verstrekt wat hier standaard onder valt en wat extra is, maar goed is voor de levensduur van de auto. De auto stond weer netjes gewassen op me te wachten.
alle lampen nagekeken, en toch was er nog het lampje nog kapot bleek daarna. Maar ik werd wederom snel en prettig geholpen. Klein misverstand
Heel vriendelijk.
Vriendelijke en efficient
Gaat altijd goed Alles volgens afspraak Ga zo door
auto is gewassen en men hielp bij het vastmaken van de aansluiting voor de fietsdrager
Wordt keurig behandeld. Allemaal even vriendelijk en correct
Werd weer vlot en vakkundig geholpen!
Al jaren trouwe klant en tevreden over de service. Deskundig en vriendelijk, goede combinatie.
Adequaat reageren en op de hoogte houden van de afhandeling
Bedankt voor uw reactie! Als het tegen zit en een onderdeel is niet snel of de zelfde dag leverbaar dan zorgen wij dat u hiervan op de hoogte wordt gesteld.
Mijn auto weer gebracht voor de jaarlijkse APK en een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Zoals altijd is dit weer prima gedaan voor een schappelijke prijs.
De auto opgehaald en goede kleine beurt en apk schoon in de middag weer terug en voor een redelijke prijs
X
Vriendelijk en correct te woord gestaan. Duidelijk antwoord gekregen op gestelde vragen. Deskundigheid en prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen.
Online een werkplaats afspraak gemaakt Voor een bandenwissel en een zomercheck En een leenfiets. Alles goed geregeld, auto kon ik om 14 uur weer ophalen.
was apk keuring, netjes op de hoogte gebracht via telefoon.
Ik heb al 17 jaar vertrouwen in hun weloverwogen voorstel voor het onderhoud van mijn auto. Vanwege hun deskundigheid ben ik nog altijd bij garage Voskuilen en ik verwacht dat dit nog lang zo zal blijven.
Bedankt voor de mooie review. Wij hopen u nog jaren veilig mobiel te houden.
Sinds twee jaar klant hier met onze auto's. Altijd meedenken en goed helpen. Vriendelijke medewerkers. Goed contact over reparaties en onderhoud, nooit geen verrassingen daardoor. En nog gezellig ook. Goede begeleiding bij aankoop van een occasion, en goed advies over alles. Heel blij met deze Vakgarage, een dikke 10.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Door vooraf altijd te bellen met de klant werken wij transparant en heb je geen nare verassing aan de balie bij het ophalen van de auto.