Fijne, transparante communicatie. Goed bereikbaar.
Uitvoerige uitleg over uit te voeren reparaties. Auto schoon afgeleverd.
Geen bijzonderheden
Ik had een probleem met mijn schokbrekers net voor mijn vakantie. Ondanks dat er geen ruimte was in de planning is er toch een test uitgevoerd. Hiermee werd vastgesteld dat er geen gevaar was om met de auto op vakantie te gaan. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Dank voor jullie flexibiliteit!
Als je zonder afspraak komt zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam.
Fijn geholpen!
Schokbrekertest laten uitvoeren.
Je kunt er binnenvallen met een hulpvraag en als ze het probleem kunnen verhelpen doen ze dat
Met een probleem langsgaan, duidelijke en vriendelijke communicatie. Meteen afspreken naar wens van de klant. Prettig.
Ik ervaar garage Voskuilen als een goede, fijne garage met goede service en afspraken.
Auto gebracht voor onderhoud. Vakkundig geholpen. Over alle (aan te raden) werkzaamheden wordt vooraf gesproken. De auto is voor het eerst bij deze garage geweest, alle observaties die ze over de auto hebben gedaan kloppen. Leenauto prima. Via het onderhoudsplan een goed onderhouden auto, top!
Auto gaf een storing in inspuitsysteem. Er is niets gevonden. Storing is weg en blijft hopelijk weg. Snelle service waarbij we op de hoogte gehouden werden
Na de aankoop van jonge occasion ook met het onderhoud aan onze auto een tevreden resultaat
Keurig behandeld, netjes opgebeld wat de reparatie kosten zouden worden, en ook toen het iets later werd dat mijn auto klaar zou zijn.
Niet luisteren, pushen voor extra werk. 220 euro voor alleen 4 liter olie verversen is echt te duur.
Eerste kennismaking is zeer goed
Vriendelijk en servicegericht, er wordt meegedacht
Prima service , hulp en vriendelijkheid. Je kunt er altijd terecht. Er wordt geluisterd en mee gedacht. De monteurs zijn vriendelijk en je wordt als vrouw serieus genomen.
Uitstekende garage met goed en eerlijk advies.
Voor een lampje kon in ik gelijk komen en na 10 minuten was het al gedaan. Met het onderhoudsplan koste het me niets. Heel klantvriendelijk en behulpzaam dus.
Snel en goed geholpen. Heldere communicatie en prijsafspraak vooraf. Heel tevreden!
Mijn auto is netjes opgehaald en snel gerepareerd
Komen afspraken na. Vriendelijk personeel. Behulpzaam.