Prima geregeld

Lekke band tussen tijds gerepareerd, goed advies gegeven over andere banden en reserveband mooi geïnstalleerd.

Snel geholpen

Het knipperlichtje ging kapot in Frankrijk en de vakgarage daar wilde me wel helpen als ik een afspraak maakte... over tien dagen. Toen waren wij inmiddels thuis en de andere dag kon ik meteen terecht bij MRA. Meteen klaar!

Staan altijd voor je klaar

Ik had één dag voor mijn vakantie een elektrotechnisch probleem en heb gebeld. Kon meteen langs komen en men zou er bij gelegenheid (planning zit vol dus moet er tussendoor gedaan worden) naar kijken zodat ik toch op reis kon. De volgende morgen werd ik om 10.30 uur al gebeld dat alles werkte en men 3 mogelijke boosdoeners had gevonden. Vakwerk door verder te kijken naar het totaal en niet tevreden te zijn met de eerst gevonden mogelijke oorzaak. Ik ben blij en dankbaar voor de snelle service van MRA waardoor ik op reis kan!

Efficient

Goed en Snel geholpen.

vriendelijke mensen met vakkennis

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen. En alles wordt altijd keurig gerepareerd.

super service

MRA staat voor vertrouwen. ze denken altijd met je mee en proberen de beste oplossing te vinden als er een probleem is. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Top!!!

Super geholpen

Wij waren opzoek naar een 7 zitter auto. Na heel wat autos te hebben gezien en bedrijven kwamen we bij mra. Kregen meteen een eerlijk verhaal. Dit voelde voor ons heel goed. Tuurlijk wel de resensies even gelezen. Daarna nog enthousiaster. Sinds een paar dagen de auto opgehaald en tot nu toe super fijne auto. Tuurlijk een gebruikte auto maar voor ons echt een nieuwe auto. Als wij of mensen om ons heen ooit nog een auto zoeken checken we eerst even bij mra.

Korte doorlooptijd, goed advies. Blij met de service.

Aardig en snel geholpen!

Ik had een issue met mijn camper en omdat ik binnen twee dagen op vakantie ga hebben ze mij direct geholpen. Erg tevreden!

Vaklui!

Deze mensen weten van wanten. In drukke tijden prima geholpen. Aanrader!

Apk, routering en beurt. Prima geregeld

goed bedrijf

klantvriendelijk en bij binnenkomst zie je een schoon en een zeer geordend bedrijf.

Alles volgens afspraak verlopen.

Keurig geholpen.

Eerlijke en snelle service

De medewerkers zijn erg flexibel en geven eerlijk advies. Er wordt altijd netjes gebeld als blijkt dat er meer problemen zijn met de auto. Pas na goedkeuring gaan ze hier mee aan de slag. Daarnaast zijn de prijzen redelijk en is de auto vaak snel klaar.

Prima, reparatie is netjes afgehandeld.

Prettig contact en de reparatiekosten werden van tevoren overlegd. Goede afhandeling.

top

snelle en goede service.

goede service zo wel bij apk ,als bij algemene onderhoud

Over het algemeen krijg de auto goede onderhouds beurten ,en goede service aan de balie. Ben daar zeer tevreden over.

We waren dit jaar te laat met de keuring en de Apk. MRA was in staat om ruimte te maken in hun drukke planning! Top geregeld.

Professioneel

Denken mee

Perfect geholpen en meedenkend

Ondanks dat het heel druk was, toch tussendoor geholpen.

Zeer betrouwbaar en deskundig

Voor het derde jaar mijn camper in onderhoud. Goed overleg als er iets gerepareerd moet worden. Fijne en betrouwbare plek voor onderhoud en reparatie.

Vakmanschap

Doen wat nodig is

Vakmensen

Onze camper had geen vermogen meer en zij hebben het goed opgelost. Camper kon niet meer optrekken en heel langzaam van 0 tot 80 km per uur , normaal had deze veel vermogen en zat in notime op 120 km per uur. ANWB er eerst bij gehad deze kreeg het niet voorelkaar.

Uitstekende revisie van v8 smallblock uitgevoerd.

Vakkundige revisie uitgevoerd. Goede service en advies gekregen. Staan altijd open om vragen te beantwoorden of op de vraag om te komen kijken.

Prinsenweide 62

7317 BC Apeldoorn