100% aandacht voor de klant

Ook als "niet klant" krijg je bij MRA de service die ja als trouwe vaste klant mag verwachten. Mijn auto had een probleem waar mijn eigen garage niet uit kwam. Met de uitgebreide moderne apparatuur en de ervaring binnen MRA is het probleem gediagnostiseerd. In de tussentijd heb ik voor een vriendelijk bedrag hun leenauto mogen gebruiken.

Klantvriendelijk en klantgericht

Mijn ervaring is louter positief. Je wordt vriendelijk benadert en goed op de hoogte gesteld wat de reparatie gaat kosten. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en storingen worden goed opgelost.

Altijd top

MRA levert ons al jaren perfecte service. Door sublieme kennis van autotechniek gecombineerd met jaren ervaring met de meest uiteenlopende "probleem analyses" zal het moeilijk zijn een betere vakman te vinden dan de mensen bij MRA.

Erg nette service.

Er wordt heel fijn mee gedacht met problemen en het personeel is vriendelijk.

Mijn auto wordt al jaren onderhouden door MRA. De service is perfect en het onderhoud altijd uitstekend. Ik blijf graag hun klant!

goede service!

goede kennis van zaken en goede service.

Prima en vakkundig

Uitmuntend

Fijne garage, fijne service. En fijne personeel.

Super snelle Service

Ik had een probleem en dat moest snel opgelost worden, wij kochten langskomen en kinderen er op wachten.super dus!

Goede service met hart voor kwaliteit

Prima service. Auto rijdt weer als nieuw!

Top service en altijd goede communicatie

We doen hier de APK van onze zakelijke voertuigen, ieder jaar weer zonder problemen en met juiste communicatie gekeurd. Ook voor reparaties kunnen we hier goed terecht.

Prima bedrijf.

Dit bedrijf kwam er achter dat de schokbreker van m'n camper los lag en heeft dit op een vakkundige manier hersteld. Bij andere bedrijven is hij wel 4 jaar door de keuring gekomen????

Als ik bel, kan ik op korte termijn een afspraak maken.

MRA staat altijd voor je klaar, of komt met een goed advies. Prijstechnisch goed in balans,

snel en betrouwbaar!

Mijn auto's in goede handen bij MRA. Deskundige, snel en goede prijs! Daarnaast leuke mensen en je voelt gelijk welkom als je er bent!

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, denken met je mee. Nieuwe distributieketting geplaatst op mijn vw Tiguan. Echt goede service, snel en prima prijs. Helemaal top !

Super service!

Auto werd gehaald en weer thuis gebracht.

Snel en correct geholpen.

Vakkundige garage met zeer vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen en goed geadviseerd. Top

geweldig

gewoon een hele goede service klantvriendelijk en hele goede monteurs

goed en eerlijk bedrijf

Wordt altijd snel en goed geholpen

goede service, goed behandeld

Klant vriendelijk en gemaakte afspraken na gekomen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Als je bij dit bedrijf binnen komt,hangt er een relaxte sfeer,Het personeel voelt zich dus goed op deze werkplek Dat betekend dat ze zich ook inzetten voor de werkgever. Het ziet er opgeruimd uit.Dan weet je al dat er netjes wordt gewerkt.Is er een lastig probleem, dan wordt er met man en macht gewerkt om het probleem goed op te lossen.Ik ben er blij mee

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prinsenweide 62