Dit bedrijf denkt mee t.a.v. mogelijkheden .
Wat een fijne ervaring bij dit bedrijf! Ontzettend fijn contact en een zeer goede service bij Car Service Toenink!
kan geen min-punt bedenken
Zie boven
Fijn en snel geregeld
Niets meer aan toe te voegen
vriendelijk deskundig, hulpvaardig etc. allemaal erg goed
Klantvriendelijk en deskundig personeel
Vakkundig Professioneel Vriendelijk Kwaliteit/prijs,uitstekend, geen verassingen.
Netjes duidelijk en op tijd.
Vanaf het eerste contact tot aan de nota voor de geleverde diensten. Alles klopt, top bedrijf!!!
Mijn auto is nu 1,5 jaar in onderhoud bij Toenink. Altijd tiptop werk. Erg tevreden.
Snel, behulpzaam en vakwerk
Jullie blijven vakkundig,goede prijs/kwaliteitseisen verhouding en zeer servicegericht
Bedrijf met zeer betrokken mensen. Rustig en niets is te veel. Voorbeeld voor vele andere zaken.
Veel ervaring aanwezig
Prima garage, er wordt altijd tijd gemaakt om een snelle oplossing te vinden.
Vakkundig en vriendelijk
Prima garage en zeer vriendelijke behandeling
Wij kopen onze auto’s al jaren naar volle tevredenheid bij Toenink en ook het onderhoud is als altijd top. Voor ons geen andere.
Altijd weer een duidelijk en prettige ervaring. Alle reden om hier klant te blijven.
Zoals gewoonlijk goed.
Zie bovenstaand
Ondanks de vakantie drukte kon mijn auto nog even tussendoor. Top geregeld
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem