Altijd een passende en klantgerichte service!!
klantvriendelijk, deskundig en betrokken
Prettig ontvangst, houden zich aan afspraken, vakkundige professionele monteurs, altijd beschikking over een leenfiets en lekkere koffie.
Heel klantvriendelijk
Wachten op een kleine onderhoudsbeurt in de showroom, voor je de krant hebt gelezen was hij klaar, en de koffie was lekker.
Precies volgens afspraak
Altijd tijd voor de klant met goede adviezen en erg behulpzaam.
Vakundig en vriendelijk
Kwam voor een Apk en onderhoudsbeurt. Vooraf duidelijke uitleg gehad en prijsindicatie.
Bijzondere service.
Gewoon fijn als je ziet hoe de problemen van een op te knappen youngtimer stuk voor stuk worden opgelost. Vooral als je in eerste instantie begint te twijfelen of het misschien een net te groot project is. Ben blij dat ik CarProf Toenink gevraagd heb om voor mij te kijken of mijn wensen technisch en voor mij ook financieel realiseerbaar zijn. Kan hierdoor nu al genieten van een veilig rijdende wagen en kijk al uit naar de volgende stappen. Hartelijk dank Erwin!!!!
Fijne garage die eerlijk benoemen wat er het beste gedaan kan worden met de auto, van te voren even gebeld worden om te vragen of het goed is wat ze met de auto gaan doen, dat is pas service!
Toenink ontzorgt echt! Ze staan altijd voor ons klaar en komen direct met adequate oplossingen. Niets is teveel en ze zijn erg kundig in wat ze doen.
lekkage en reparatie onder garantie verholpen. enige vertraging door het weer. auto opgehaald en afgeleverd na de reparatie
nvt
zoals we steeds ervaren.
De Saab die ik er gekocht heb, daar ben ik heel tevreden over. De onderhandeling over de prijs was duidelijk, inlevend en prettig. De auto werd goed afgeleverd
Het lek is niet gevonden, maar Toenink heeft flink zijn best gedaan en met goed overleg. Haalservice is geweldig. Fijne mensen.
Bus gehuurd met early pick-up. Top!
ALLEEN MAAR POSITIEVE ERVARINGEN
Altijd correct, deskundig en goede prijs-kwaliteitsverhouding
Prettig en vriendelijk geholpen. Denken mee en je wordt op maat geholpen.
Eekmolenweg 2
7241CM Lochem