Een juiste en fijne rijles

Mijn ervaring was fijn en hij was altijd duidelijk en rustig met de uitleg. De lessen zijn goed en ook gezellig leerzaam

Gewoon top.

Ik ben tevreden over hoe mijn rijlessen zijn verlopen. Soms misschien iets meer enthousiasme tonen. Ik heb het verder als zeer goed ervaren!

Helemaal top

Rijlessen heb ik ervaren als erg prettig en duidelijk maar ook rustig. Ook veel gehad aan de informatie en uitleg over de auto en technieken. Al met al erg blij mee geweest.

Top instructeur

Ik heb leuke, gezellige en plezierige rijlessen gehad! Ik heb heel veel geleerd ik raad iedereen aan om deze rijschool te volgen!! Dikke duim van mij! Nu kan ik vele veilige kilometers rijden.

Relaxed, zeer bedreven instructeur

Veel geleerd, ervaring opgedaan, uitleg is duidelijk en doeltreffend. Rustig in de omgang, Jan weet waar hij over praat

Alles wordt goed uitgelegd, en je wordt goed onder handen genomen. Ik ben blij dat ik hier heb mogen auto leren rijden.

Heel fijne rijschool met goede en aardige instructeur

Jan is rustig en relaxed en zorgt er voor dat je je op je gemak voelt. Hij legt dingen duidelijk en beeldend uit en zorgt er voor dat je een goede en veilige autobestuurder wordt. Hij heeft zowel een schakelauto als een automaat, waardoor je meer keuze hebt in hoe je wilt lessen en afrijden.

Mijn ervaring met Jan rustige, goeie en duidelijke instructies.

Leuk fijn het heeft mijn zelf vertrouwen en rij Skills enorm verbeterd.

Goeie lessen en goeie feedback

Fijne instructeur, gezellige lessen en nuttige lessen!

De stof op een beheerste manier geleerd

Doordat Jan de tijd neemt voor zijn leerlingen is er de mogelijkheid om alles op eigen tempo te leren. Doordat Jan alles op een leuke manier probeert uit te leggen is er naar mijn mening minder spanning in de auto, dat is prettig.

Helemaal super

Dat je alles heel erg snel leert en goed voorbereid bent op het examen.

Mijn ervaring is geweldig de rij instructeur is een enorm en super leuke vent hij helpt je bij alle punten en staat altijd voor je klaar daarom zou ik jou deze bedrijf aanraden en vooral als je een moeilijker leerling bent is het juist goed dat je hier komt want de rij instructeur is hier voor opgeleid

Geduld

Mijn rijlessen heb ik erg fijn ervaren! Jan heeft veel geduld en door veel te herhalen ben ik in 1 keer geslaagd!

Gezellig en goede lessen

Waren altijd leuke en leerzame lessen.

Fijne rijschool, top.

Ontspannen manier van les geven.

hele leuke lessen, maar niet te vergeten heel leerzaam!

Kapot leuk

De rijlessen waren erg fijn en super leerzaam

Ik heb de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren. Ik vind dat Jan goed les geeft en ik voelde me altijd erg prettig in de auto.

goede service, goed behandeld

Rustige en kundige instructeur. Ik voelde mij op mijn gemak in de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

Het waren echt super lessen, met een boel gezelligheid.

goede service, goed behandeld

Goede omgang, duidelijke regeling/Planning. Weet waar je aan toe bent. Goede en ervaren rijinstructeur

goede service, goed behandeld

Super fijne leer wijze! En goed contact met de docent

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Ik heb enorm genoten van de gezellige lessen met Jan! Ik keek erg uit naar het moment van de rijlessen en stapte altijd met een rustig en kalm gevoel in de auto. Leuke tijd gehad en in 1x geslaagd ! Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

Jan Van Veen is een hele goede en rustige instructeur en hij probeert je het altijd goed en duidelijk uit te leggen.

Rustige en duidelijke uitleg. Leuke lessen. Mooie auto

goede service, goed behandeld

Deze instructeur heeft veel geduld en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. Ik heb een op een leuke en goede manier mijn rijbewijs gehaald. Een top rijschool!

Marienwold 6

8341PR Steenwijkerwold