Altijd fijn om daar met je auto te zijn

Super geregeld snelle service

Top service!

Klant gericht, professioneel en vakmanschap!

Mannen die oplossingsgericht zijn en meedenken

Klein spuitwerk afgeleverd en de volgende dag al klaar!

Altijd tijd voor je en altijd een oplossing

Bij autobedrijf Budel, is er nog echt aandacht voor de eigenaar van het voertuig ! Of het nu gaat om onderhoud , apk, schadeherstel of aankoop ! Persoonlijke aandacht en dat is voor mij heel belangrijk en dan ook nog eens met normale tarieven en je wordt snel geholpen!

Gewoon geweldige service

Heerlijk dat er bedrijven bestaan die je gelijk helpen! Snel, vakkundig en uiterst vriendelijk personen!

Goedgekeurd

De garage en de auto zijn beide goedgekeurd

Duidelijk, snel vakkundig

Duidelijke uitleg en afspraken Snelle service Vriendelijk personeel Vakkundig

Zoals ik gewend een Topservice

Onze Renault Megane ter APK aangeboden deze APK wederom zeer netjes uitgevoerd en afgehandeld.

Top geholpen wederom!!

Fijne en behulpzame garage ! Nemen altijd de tijd voor je . Ben ook erg tevreden! Ik kan auto Budel aan bevelen!

Super service

Zeer goede service, snel en goed geholpen.

Prima!

Voor mij heel klantvriendelijk

Snel geholpen

Snel geholpen zodat ik weer verder kon met werken

Wederom TOP

Zeer prettig , vakkundig geholpen en ook nog eens op korte termijn! Hulde voor de klantgericht en klantvriendelijkheid

goed geregeld

Snelle aktie, helemaal tevreden.

Auto even laten controleren en nieuwe koplampen laten monteren.

Topservice

Voor een schadeherstelrapport geweest en werd snel en netjes afgehandeld.

Snel en vriendelijk geholpen; heldere en zeer acceptabele factuur

De reparatie waarvoor ik kwam, werd snel uitgevoerd en de kosten vielen mee. Toen ik één dag voor de afspraak erachter kwam dat ik ook aan een APK toe was, was dat geen probleem. Prima service!

Subliem

Gastvrij, oplossingsgericht, verstand van zaken, klantvriendelijk, goede koffie!

Professioneel en klantvriendelijk top garage.

Heb mijn dynamon laten vervangen en bandenwissel gedaan. Spullen besteld en na 1 dag geholpen en dat net voor het nieuwjaar. Alles zag er picobello uit en de A6 rijd weer als een trein. Mijn complimenten jullie hebben er een vaste klant erbij. Fijne jaar wisseling alvast.

Onderhoud Renault Megane

Zoals wij gewend zijn van Autobedrijf Budel word er keurig volgens afspraak en overleg gewerkt. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten bij dit Autobedrijf en raden iedereen dit bedrijf aan.

Eerlijk bedrijf met eerlijk materiaal

Goeie avond. Hier bij mij ervaring met het bedrijf. Ik heb eind september en suzuki alto 2012 met een 999cc motor drie cilinder gekocht daar. Deze auto was telefonisch netjes vast gehouden voor ons. Zodat we op maandag naar hun konden gaan voor te kijken . De uitleg en belofte over de auto aan de telefoon klopte . Auto zag er goed uit en mankeerde niets. Na een proefrit waren we er over eens dat wij deze zouden kopen. Ze hebben hem nog een nieuwe keuring gegeven en effe nagelopen. Dus ben dik tevreden over de auto en hun klant vriendelijkheid. Ps heb een opmerking voor de garage . Kijk ook ook even na de airco van de auto of er genoeg vloeistof in zit.dit was dus bij ons niet het geval. Maar dit is op gelost door onze monteur. Zal zeker in de toekomst dat en auto weer kopen. Mvg noud van gaal Arcen Limburg

Top Service !!

Afgelopen week is mij achterruit ingeslagen en dat om 22.30 uur . Het regende ook nog verschrikkelijk . Ik heb contact gezocht met Auto Budel ik werd gelijk geholpen en kreeg het verzoek om gelijk naar de garage toe te komen zodat de auto veilig en droog staat. Ik kreeg gelijk een leen auto mee . De volgende dag was de auto gerepareerd en stond weer keurig schoongemaakt en al klaar. Top service Rob nogmaals dank . Super mooi en goed bedrijf.

Auto loopt weer als een zonnetje

Alles gaat in overleg en wordt goed uitgelegd. Nooit problemen, klantvriendelijk en goeie service.

een goede garage.

Altijd goed, vriendelijk en snel