Vandaag vanuit Alkmaar naar Wezep gereden ivm een storing in mijn Alde kachel. Volgens een "expert" uit den Helder, die volgens zeggen 9 uur had gewerkt, kon deze niet meer gemaakt. Een vervangende kachel zou ruim 6000€ kosten, die konden zij dan wel inbouwen. Wij vertrouwden het niet en wilde graag een tweede opinie. (Gerard) De Boer Caravans A28 gaf aan te willen kijken, maar konden uiteraard niets beloven. Graag wat info zodat ze de juiste onderdelen in huis zouden hebben. Want anders zouden we nog een keer moeten riijden. Nou wat een vriendelijke mensen en ze hebben in een paar uurtjes, mijn kachel gemaakt. Toppers! Bedankt! Wij kunnen deze winter weer vol goede moed op pad.
Alle tijd voor uitleg bij het kopen. ook bij de oplevering wordt alles perfect uitgelegd . Hele goede ervaring !!
We hadden wat dingen stuk dat we gemeld hebben dat hebben ze super opgelost en snel ben zeer tevreden met de boer caravans top bedrijf een aanrader o mm heen te gaan.
al jaren klant, 2 caravans gekocht, altijd onderhoud, vriendelijk, eerlijk, deskundig, om iedereen aan te bevelen!!
Erg fijn bedrijf om zaken te doen ze nemen de tijd voor je en de aflevering van de caravan waren wat problemen die ze zeer snel opgelost hadden ik kan niet ander zeggen dat ik vol lof ben hoe ze met de klanten om gaan ik kan een ieder die een caravan zoek aanraden om daar eens te gaan kijken
Hier is de klant koning. Of het nu gaat om een nieuwe caravan, een reparatie of de aanschaf van het kleinste accessoire je wordt even vriendelijk en deskundig geholpen. Aanbevolen!!!!
Het was een thuiskomen bij BCA Vandaag een swift Mondial 370 SE van 2017 gekocht. Geweldig geholpen door Jorian Boer straalde vertouwen uit wat de doorslag gaf tot de koop. Zeer aan te bevelen
Bijzonder prettig.
De herstel werkzaamheden zijn keurig nagekomen. Er is zelfs uit eigen beweging iets meer gedaan. Dit meer werk had berekend kunnen worden. Heeft dit bedrijf niet gedaan. Ga zo door. Zijn zeer klant gericht. Een prima bedrijf.
Wij worden heel goed behandeld. wij kunnen altijd bij hen terecht.
top service
Kort en bondig: ik onderschrijf alle reeds eerder beschreven positieve ervaringen. In de kern is de verklaring hiervoor dat ze echt passie hebben voor hun vak. Ze combineren vakmanschap met een klantgerichtheid. Ze weten echt wat de klant beweegt. Ze kunnen zich inleven en dwingen met hun eigen normen en waarden respect af. Bij BCA vermoed ik dat ze iedereen meegeven dat je vriendelijk moet zijn en klanten behandelt zoals je zelf behandeld zou willen worden. De rest leren ze je wel. Pracht bedrijf, misschien wel de standaard voor de sector. Ga zo door; onze passie voor het kamperen met kinderen is alleen maar nog groter geworden!
Wij zochten een caravan met rondzit, bij dit bedrijf zijn we geslaagd en hebben een Hobby 460 ufe gekocht.Ziet er erg mooi uit. De inruilprijs voor onze oude caravan verraste ons. Zeer goed geholpen, erg klantvriendelijk.Kwamen toevallig bij dit bedrijf terecht maar hebben er geen spijt van.
toen wij in januari op zoek gingen naar een caravan,kwamen wij na vele bezoekjes aan caravan bedrijven terecht bij De Boer Caravan 28 in Wezep.Daar hadden we achteraf geen spijt van,wat een perfecte zaak is dit,en wat een lieve mensen zijn dat,een geweldig familie bedrijf waar je je direct thuis voelt.we hebben daar een mooie Adria 502 ul uit 2006 gekocht,het was een plaatje. Hij stond als nieuw in de showroom,en is keurig met alles erop en eraan afgeleverd.Wij zijn geholpen door zoon Gerhard die kundig is en heel goed verstand van zake heeft.Ik raad dan ook iedereen aan, die een caravan zoekt daar eens een bezoekje te brengen,u zult daar geen spijt van krijgen. Wij danken de fam De Boer dan ook hartelijk voor het fijne zake doen,en wij gaan nu genieten van onze mooie caravan. Nogmaals bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fam.Langendoen Oostvoorne
Een warme deken! Altijd klaar staan. Vriendelijk.
persoonlijk,klantgericht, actief,meedenkend, snelle service
Wij zijn vanaf het begin klant bij Caravanbedrijf Boer en wij zijn dan ook heel erg tevreden. Erg persoonlijk en vakkundig. Niets is voor hun te veel om het voor ons zo goed mogelijk te realiseren.