Alles netjes geregeld en de auto is weer in topconditie, auto Bleeker oldenzaal bedankt gr. Gerard ten Heggeler.
Verkoper komt eerlijk en geloofwaardig over. Als de aankoop net zo goed gaat en blijft is ieder tevreden.
Vriendelijke en een goed advies.
Goed bedrijf
Ben al jaren klant van Auto Bleeker. Dus bevalt goed..
Mijn banden worden ieder half jaar verwisseld. Bij de vorige bandenwissel zijn de wielen niet goed aangedraaid. Ik merkte dit doordat er linksvoor een steeds harder klinkend geluid kwam en het leek of de band lek was. Ik heb mijn auto bij een ander bedrijf in onderhoud en deze gaven aan dat alle 4 de wielen niet goed aangedraaid waren. Hiervan heb ik ook meteen melding gemaakt bij jullie. Nu, bij de bandwissel blijkt dat linksvoor iets aan de hand is met een stuurkogel, dat dit een afkeur is voor een apk en dat er iets uitgelijnd moet worden. Ik vind dat erg lastig, en heb de indruk dat als de wielen goed aangedraaid waren, dat ik dan niet voor deze kosten zou komen te staan. Ik heb er nog geen actie in ondernomen en zou graag een oplossing van Bleeker horen.
Keurig geholpen. Gelijk goed gevoel. Alles prima afgehandeld.
onze ervaringen zijn altijd goed wij komen er al jaren
ik vond dat het O.K. was .
goede service, vriendelijk personeel
Fijn geholpen, zeer klantvriendelijk. Meedenkend met de klant,
Zeer goed geholpen met aankoop van onze nieuwe auto. Hele vriendelijke en behulpzame personeel.
Er werd goed advies gegeven en voor een mooie prijs kreeg ik een goede auto!
Netjes geholpen. Goed op de hoogte gebracht. Snelle service
Prettige garage die met je meedenkt en vol overtuiging probeert de wensen van de klant te vervullen
Goede service en men neemt de tijd voor de klant
Vlgns mijn gingen andere auto’s voor. Ze zullen wel zeggen nee maar ik kan dit niet bewijzen.
Je wordt er vakkundig geholpen Zowel bij de balie medewerkers (receptie) Als bij de mensen van de werkplaats
Goede service en betrouwbaar!
Goed en eerlijk bod op huidige auto en nog wat korting. Mooie auto gekocht.
Wat ik net heb aangegeven.
al jaren klant van bleeker , altijd vriendelijk personeel en word er altijd goed geholpen. verder eigenlijk geen op of aanmerkingen.
Goede uitleg en advies
Zoals meestal, alles na de grote beurt en apk weer prima voor elkaar, echter was het linkervoorventiel niet goed ingeprogrammeerd, dus vandaag even weer geweest. Nu voor elkaar. Was service uiteraard. Koffie smaakte prima.
Perfect geholpen! Goede communicatie. Zeker een aanrader voor onderhoud/apk!