Hartelijk verwelkomd. (Klant)vriendelijk personeel. Eerlijk en betrouwbaar.
Goede kwaliteit
betrouwbaar en mee denkend
Faire handelen en zakendoen.
Je wordt heel snel geholpen als dat kan
Sinds 2017 al contact met auto Bleeker nu weer een auto gekocht bij auto Bleeker.Vriendelijk ,vertrouwelijk,behulpzaam nette zaak.Ook de aftersales loopt uitstekend.
Prima ontvangen. Prima geholpen.
Goede inruilprijs en aankoopprijs. Kleine reparaties en nieuwe matjes wordt niet moeilijk over gedaan. Standaard 6 mnd Bovag wordt uit eigen beweging naar 12 mnd omgezet.
Na een motormanagement melding op het dashboard van mijn auto bij Bleeker Oldenzaal geweest, het uitlezen van de foutcodes kon direct gebeuren, de in rekening gebrachte kosten daarvoor zijn acceptabel. De 1e diagnose aan de hand van de foutcodes duidde op een prijzige reparatie en verdere diagnose was noodzakelijk om dat te bevestigen. Afspraak gemaakt voor verdere diagnose en daarna keurig op de hoogte gebracht van het euvel, wat de kosten voor reparatie zullen zijn en de duur van de reparatie. Reparatie werd uitgevoerd met originele merk onderdelen (Mercedes) en keurig vermeld op de factuur, 1 jaar garantie op de reparatie en kon gratis gebruik maken van een leenauto (heb zelf wat bijgetankt, maar dat is begrijpelijk bij gratis gebruik leenauto). Mijn eigen auto was gewassen en van binnen schoongemaakt toen ik hem weer ophaalde. Ben zeer te spreken over het service en communicatie niveau, en ik denk niet dat de prijzige maar noodzakelijke reparatie dat positief heeft beïnvloed maar eerder hun standaard is. Een (onverhoopt) nieuw bezoek aan Bleeker zal dat moeten bevestigen. De kwaliteit van de reparatie kan ik niet goed beoordelen maar vertrouw erop dat het deugdelijk is gedaan, ze geven garantie en hebben een naam hoog te houden. Kortom, ik ben tevreden.
Wederom uitstekend geholpen
Eerst geholpen door een zaterdaghulp die zeer vriendelijk was en ons goed en snel heeft geholpen ondanks dat het redelijk druk was op dat moment. Na de testrit de afhandeling gedaan met een verkoper die eveneens zeer vriendelijk was en een eerlijke prijs had voor onze mooie nieuwe auto.
Mijn auto gebracht voor een 30.000 km beurt. Netjes gebeld voor bijkomende kosten en een opgave hiervan. Bij het ophalen klopte alles precies. Als service ook nog eens gewassen auto terug!
Alles keurig netjes geregeld, super!
Vriendelijk ontvangen.Snel een telefoontje met verklaring van werkzaamheden. Auto keurig schoon afgeleverd
Alles wordt in goed overleg prima uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is erg goed.
Originele beoordeling
Alles wordt in goed overleg prima uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is erg goed.
vriendelijk geholpen
Een autobedrijf waar ik vertrouwen in heb gekregen. Doen wat ze beloven en hebben jouw belang in het oog. erg tevreden met een perfecte service!
Ik kom al jaren bij Bleeker. Zij informeren je vooraf goed over de kosten van onderhoud of reparatie. En denken mee over alternatieve oplossingen.
Goede service. Goede uitleg. Klantvriendelijk.
Extra komen voor accu plaatsen. Dashboard niet opnieuw ingesteld.
altijd vriendelijk en altijd iets bespreek baar gewoon goed en netjes
Correct en snel geholpen
Zeer positieve ervaring . Duidelijk en vriendelijk. We voelden ons zeer op ons gemak.