Zoals altijd

Het cijfer spreekt voor zich toch?

• Bezoek reden APK/Onderhoud

klant vriendelijk en altijd snel geholpen

klant vriendelijk een perfect bedrijf

Gewoon goed bedrijf

Twense nuchterheid

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

We werden vriendelijk geholpen.

Vriendelijk personeel.

• Bezoek reden N.v.t.

Prima geholpen

Doorcdat wij niet konden kiezen hebben we met twee verschillende autos om een proefrit gevraagd. Dit was geen enkel probleem. Autos stonden al klaar en ook de verdere afwikkeling was erg netjes en correct.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Goed geholpen in een prettige sfeer

Receptie laat steken vallen

Pechhulp verzekering was ondanks mijn verzoek niet verlengd. Ik kreeg dus een beëindigingsmail van de verzekeraar. Ik ben niet gebeld toen de auto klaar was. Auto onderhoud was verder prima.

Vriendelijk personeel uitvoering goed

• Bezoek reden APK/Onderhoud

goede service vooral m.b.t. de leenauto (zie onder)

het was alleen jammer dat ik een leenauto meekreeg waarvan na ongeveer 1 km het lampje voor de brandstof ging branden. Dit is later via de secretaresse naar genoegen opgelost.

Heel positief

Klantgericht en geweldige service.

Prima Bedrijf

Geweldig een topbedrijf

Onze eerste kennismaking met het bedrijf Vriendelijk en deskundig personeel, Een prima inruilprijs voor de auto. Het was de rit naar Oldenzaal wel waard. John Vlotters bedankt

Personeel vriendelijk

Ik zou andere mensen jullie ook aanbevelen.

Formidabele

Zeer atend personeel en een perfecte service

goede behandeling

wordt altijd goed te woord gestaan en vriendelijk behandeld

Super!

Hele vriendelijke man, goede hulp en goed advies. Snelle service en betrouwbaar. Zeker een aanrader.

Correct geholpen

Top bedrijf

Olie ververst.bij het uitlezen geen foutcode.toen wij de auto kochten was de onderhoud goed.

goede en betrouwbare service

correcte afhandeling met aankoop en service

• Bezoek reden APK/Onderhoud

Goed en snel geholpen. Duidelijke communicatie.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Na een aantal jaar toch besloten om een andere auto ante schaffen. Ik kwam hierbij terecht bij Bleeker. Gezien de inruilprijs, kwaliteit van de nieuwe auto en betrouwbare advies niet meer verder gezocht.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Het was de lange autoritten meer dan waard.

Ruim 1.5 uur gereden voor een proefrit te maken en naderhand ook een deal gesloten met John. Tot nu toe is onze ervaring: - Afspraken die worden gemaakt worden nagekomen; - Mooie auto met de hele voorgeschiedenis erbij. Al met al what you see is what you get! Zeker voor een herhaling vatbaar.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

positieve, vertrouwen wekkende indruk van info op internet/website/gesprek

Ondanks afstand kwam info over aangeboden auto en over het bedrijf Auto Bleeker open en vertrouwenwekkend over. Werd bevestigt in gesprek met dhr. Vlutters. Gekozen auto - Peugeot 307 cc - lijkt aan onze verwachtingen te voldoen. Recht door zee onderhandeling over afleveringswensen en daarbij overeengekomen bij te betalen totaalprijs op inruil Peugeot 206 cc Uiteindelijke beoordeling uiteraard pas te geven na aflevering en enkele maanden gebruik. Idem m.b.t. eventuele aanbeveling waarbij afstand vanaf Venray (ca. 165 km) belangrijk aspect is.

• Bezoek reden Aanschaf andere auto

Afspraak is afspraak, dus geen gedoe.

Snelle service, goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden en helder over de prijs.

• Bezoek reden APK/Onderhoud

leuke zaak en leuke mensen

word er goed ontvangen. een en leuk gesprek

Hamburgstraat 28

7575 EG Oldenzaal