Gesprekken verliepen prima. Duidelijke uitleg en behulpzaamheid, ook betreffende de auto’s die wij op het oog hadden.
keurig behandeld
Erg tevreden. Mooie showroom, vriendelijke persoonlijke service.
We reden langs het bedrijf en zagen een volkswagen golf plus staan en we zijn er even gestopt om hem te bekijken en we mochten dinsdag proefrit maken en daarna inruil prijs van onse auto was zeer goed en hebben de auto gekocht
Klantvriendelijkheid heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de service was prettig.
Netjes gebeld qua wat er gebeuren moet en zelfs wanneer de auto teruggebracht zou worden. Helemaal top!
oooooooooo
Was allemaal keurig verzorgd en de koffie was prima!
Goed en netjes
Wordt prettig geholpen, en gedaan wat afgesproken is. En de auto weer snel klaar.
Een zeer betrouwbare garage. Goede service al jaren klant.
Verkopers zijn belangstellend en niet opdringerig
Prettig ontvangen, nemen uitgebreid de tijd om de auto te bekijken, leggen alles uit, ook de minpuntjes die we dan zelf in overweging kunnen nemen. Onder het genot van een lekkere cappuccino worden de aflever pakketten uitgelegd . Hoe eventuele meldcode aanvraag werkt etc… Doordat het een relaxte onderhandeling is kunnen de vragen ook gesteld worden die meestal achteraf komen. En een acceptabele prijs voor de inruil auto gekregen. Alom zeer prettig geholpen.
Ik voel me "thuis" bij jullie. Netjes in de omgang. Er is afstand maar toch heel vriendelijk. Fijn om even een kop koffie te mogen nemen tijdens kleine reparaties. Alles altijd goed geregeld. Meedenkend met de klant. En door jullie nieuwsbrief goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen jullie bedrijf. Kortom..... Voel me al zooooveel jaren heel welkom.
Helemaal Top!!!!!!
Mooie occasion aangeschaft! Zeer prettig geholpen door een vriendelijke en betrokken medewerker die alle tijd voor ons nam! Een paar kleine puntjes staan nog open maar die worden zeker opgelost!
Een prettige advisering en afwikkeling van de koop van een andere auto.
helemaal tevreden goeie service.goede kennis van zaken........lekkere koffie.
Bij aankoop van een Daihatsu Trevis bj2007, netjes behandeld en goede service gekregen .
Zeer goede service gehad bij de aanschaf van mijn auto. Echter bij aflevering was het een beetje hectisch, maar dat was het risico als ik de auto op zaterdag kwam ophalen. Wel vreemd dat het bedrijf niet kon zien of ik de auto al betaald had. Dat wist alleen de grote baas en die had een dag vrij en niet bereikbaar. Moest in de rabo app laten zien dat het bedrag overgemaakt was. Verders een bedrijf dat zeer goed aan te raden is.
Veel geduld voor doorspreken, verduidelijken en afhandelen van zaken. Goede, geduldige uitleg bij de nieuwe auto en app Ook al is de app schijnbaar nog niet goed gelukt
Gisteren 24 januari 2024 weigerde mijn auto om te starten. Heb daarop telefonisch contact gezocht mey aiuto Bleeker. Niet veel later kwam er een monteur die heeft de auto aan de praat gekregen en heeft mij meegenomen naar de garage om het euvel te verhelpen. Met vriendelijke groet, Jan v D
goed, goede en snelle communicatie. Fijne persoonlijke benadering
Het was een leuke ervaring om een auto te kopen bij Bleeker. We zijn vriendelijk geholpen, er is goed meegedacht over onze wensen en de aflevering van de auto was ook goed verzorgd.